Annons


Annons


Kulturvimmel på Manilla


Det var åter igen dags för kultureliten att mingla loss i varandras ljus under Bonniers årliga tillställning på anrika Nedre Manilla på Djurgården. Festen har anordnats av familjen Bonnier så länge någon kan minnas, och gästlistan är noggrant utvald.

Annons

Vilka blev då välkomnade på stengruset av förläggaren Eva Bonnier, till en bakgrund av jazztoner? Vi var där och vet självklart!

Manilla_5

Hetaste paret denna kväll var Fredrik Reinfeldt och hans kärlek Roberta Alenius.

 

Manilla_7

Ciggen, påsen, skorna. Sköna författaren Stig Larsson passade på att ta ett bloss innan det var dags att gå in.

 

Manilla_10

Albert Bonnier kom med hustrun Nalini och Mats Qviberg.

 

Manilla_2

Staffan och Lizzie Scheja.

 

Manilla_4

”Babels” grymt duktiga programledare Jessika Gedin.

 

Manilla_6

Leif GW var på plats! Han var den enda gästen som inte ville stanna för fotograferna. Istället fick de gå baklänges framför honom för att få en bild.

 

Manilla_1

Här ser ni mediemännen posera!

Manilla_3

Bonnerklanens mest vana vimlare! Damernas världs chefredaktör Martina Bonnier i snygg outfit.

 

Bilder: Carolina Byrmo


(26)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Kulturvimmel på Manilla”

  1. Enastående programledaren Jessica Gedin. Tack för bästa kulturprogrammet på tv.Så fin LGW Persson är,klädd snyggt och utan den fula jaktvästen går han knappast känna igen.Ser en f.d snygging som lagt till med allt för stor rondör.I dag är etablerade författarna inte "svältfödda" av sina förläggare.Gamle statsministern,vid första anblick trodde han hade dotter i släptåg men det var fästemöa.

  2. De som Svenskdam kallar "kultureliten" ser i många fall slubbiga och direkt ovårdade ut. Är det så man manifesterar sin intellektuella hållning? Såg i tysk tidning ett bildreportage från en liknande sammandragning av författare och bildkonstnärer. De var mycket prydliga och lågmält elegant klädda.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar