Annons


Annons


Kungen och Camilla Henemark


Ja, du kungen.. Det var nog inte bara jag som satte kaffet i halsen i morse när Expressens löpsedel sattes upp på kioskväggarna!!! Som reporter måste man ju säga att Annie Reuterskiöld säkerligen har fått både en och annan ryggdunk av cheferna på tidningen idag. Och såväl i kändisvärlden som bland mina journalistkollegor pratas det givetvis ohämmat och mycket om denna lilla kärleksaffär så inte helt otippat är fröken Henemark veckans stora snackis.

Annons

Veckans snackis

Expressen rådde hem den första intervjun med Camilla Henemark.

Och kändisarna?? Jo, dom är väl – som alltid – lite indelade i två läger. Många tycker att även kungen ska få ha ett privatliv och andra tycker det är skrutt att kuckilura med någon annan kvinna när man är gift. Och kung. Laila Bagge tycker så starkt i frågan att hon startade ett litet upprop i sin blogg mot skriverierna om kungen och det tog inte många minuter innan såväl programledarkollegan Andreas Carlsson som sångerskan Pernilla Wahlgren signade in sig hos Laila.

Nu har Laila och maken Niclas Wahlgren också tryckt upp t-shirts där det står ”Låt kungen vara” så vi får väl se i kväll på Idol om Laila kanske till och med vågar sig på att bära en av dom! Fast det får hon nog inte för TV4:a tror jag…

Makarna Bagge-Wahlgren har tryckt t-shirts med trycket "Låt kungen vara".


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

4 kommentarer till “Kungen och Camilla Henemark”

 1. Man kan ju undra hur mycket Camilla Henemark fick betalt
  för att Expressen fick intervjua henne? Säkert en hel del. Och tror inte det enbart var för att berätta ”sin version” utan för pengarnas skull som hon ställde upp på intervjun. Tycker synd om Silvia och övriga i kungafamiljen. Även om denna händelse ligger många år tillbaka i tiden, så är det ju inte roligt när detaljer börja läcka ut. MEN, titta på våra grannländer och på andra kungahus och styrande i Europa och runtom i världen. MÅNGA andra länder har haft liknande historier, Prins Charles, hade inte Prins Philip också förbindelser vid sidan om äktenskapet, i Belgien är det väl som det finns ett utomäktenskapligt barn, Berlusconi, vill minnas att jag även läste för några år sedan att den spanske kungen hade någon förbindelse vid sidan om. Så Kungen är inte ensam. Och egentligen, som Kung lever man ett liv som är allt annat än normalt. Alltid med världens ögon på sig, alltid förmodas det att man skall följa ett inrutat protokoll. Kanske det då kan vara härligt att släppa loss då och då och skippa protokollet? Kungar och Presidenter är ju inte mer än människor de också. Personligen tycker jag det är FEL att rota i Kungens privatliv, än mer att publicera det. Låt honom leva sitt liv som han vill. ÄVEN KUNGLIGA HAR RÄTT TILL ET PRIVATLIV.
  Jag är glad att vi har vår fina Kungafamilj och tycker de är bra representanter för Sverige. Hellre vår Kungafamilj än en President som byts ut med jämna mellanrum, även en Presidentfamilj hade kostat landet en hel del pengar, så ekonomiskt går det nog på ett ut.

 2. Mia, I haller med Dig. Kungen har gort bort sig, men han ar inte den forste eller forsta. Add to the list, prince Bernhard, Queen Beatrix’ husband. Svenskarna bygger ett ”mountain out of a mole hill”. Kungahuset ar billigt. Har i USA betalar vi ut miljoner for en 2-4 dagars trip for en president. Enligt uppgifter har kostar en president resa utomlands, 2-4 dagar ungefar 40 miljoner dollar . Dessutom far dom full pension vilket jag antar att kungen inte far. Drottning Silvia sa vitt jag kan se ar en utmarkt representant for Sevrige, hon uppfor sig kungligt och pa samma tid vanlig och varm. Sverige ar sa litet och ”inconsequential” i den stora varlden att all glamour som Sverige kan fa borde valkomnas. Dessuton har Ni ju kronprinsessan Victoria och prins Daniel – priceless. Nu tycker jag att all varma tankar och stod skall ga till den kungliga familjen med onskan att dom kan komma forbi den har ”skandalen” och att svenska folket visar sin solidaritet mot familjen, drottningen och kronprinsessparet. No more scandals, no more Sophia.

 3. Kungaparet borde skämmas över hur illa de har behandlat sin äldsta dotter, som under tiden som eskapaderna har pågått varit nödgad att förbereda sig inför tronföljarrollen. Man behöver inte ha Einsteins hjärna för att förstå hur svårt det måste ha varit för kronprinsessan Victoria.

 4. #3 men snälla BEN tror du att detta är någonting som kungen diskuterat med sin dotter? Tror nog att detta talats tyst om. Vad är det med dig och Victoria egentligen, oavsett reportage eller blogginlägg vinklar du det utifrån henne.

  #2ATL rättning prins Bernhard var Beatrix far.

  Tycker kungens kvinnosyn är en skandal och att partaja hos kriminella och på bordeller, om dessa påståenden stämmer. Otrohet är inte heller så snyggt karraktärsdrag, men kanske de var överens inom äktenskapet. Det är deras sak. Att anklaga en uteliggare för att hon tar betalt för att hon talar ut är väl lite småaktigt. Det är något kungen borde räknat med då han inte dementerat uppgifterna. Detta visar också att det är viktigt för en statschef att hålla sig inom vissa råmärken. Att säga att de måste få ha ett privatliv och därmed räkna in svartsklubbsfestande, bordellbesök och älskarinnor som ett normalt privatliv står en lite upp i halsen.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar