Annons


Annons


Lena Philipsson bekräftar nya kärleken


Japp, då var det bekräftat – det som vi ändå vetat om ett tag nu. Men vissa ”stjärnor” ska alltid vara lite hemliga och lite krångliga och vänta med att säga något om sina nya kärlekar. Men nu verkar prövotiden för förälskelsen över och sångerskan Lena Philipsson tar kärleken till klädmärket Odd Molly-grundaren Per Holknekt på största allvar.
– Ja, vi är tillsammans jag och Per och det känns verkligen jättebra, berättar Lena glatt men hur länge de två varit ett par eller hur de träffades vill hon inte gå in på.
– Nej, det får stanna mellan oss två. Men vi trivs väldigt bra tillsammans vilket är kul.

Annons

Jag känner Per sedan många år och i honom får Lena verkligen en riktigt glad, härlig och kul kille! Så grattis Lena! Du har gjort ett riktigt kap! Och lite mer slantar än exet Martin Björk har han ju onekligen också…

Sångerskan Lena Philipsson berättar för första gången om kärleken till nya pojkvännen...

Sångerskan Lena Philipsson berättar för första gången om kärleken till nya pojkvännen...

...Per Holknekt. Som tidigare var tillsammans med sångerskan Victoria Tolstoy, som ni ser här på bilden. Julia heter Pers dotter som också är med på bilden.

...Per Holknekt. Som tidigare var tillsammans med sångerskan Victoria Tolstoy, som ni ser här på bilden. Julia heter Pers dotter som också är med på bilden.

Per verkar ha en försmak för sångerskor och jag håller tummarna för att det blir rätt den här gången med Lena. Men jag vet att Per längtar lite efter ett syskon till dottern Julia – men där får vi väl se hur det går. Enligt tissel och tassel var just barnfrågan en av de saker som gjorde att Lena och Martin Björks relation sprack.

Grattis till er båda från mig! Kärlek är det bästa som finns!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

9 kommentarer till “Lena Philipsson bekräftar nya kärleken”

  1. Jag hade hoppats på något bättre till Per. Han verkar vara en jordnära person och varit med om ett och annat. Lena däremot har jag tyvärr bara hört tråkiga saker om. Min kompis som träffar på många kändisar genom sitt jobb (stylist) säger att Lena är den mest oförskämda ”kändis” hon har träffat på. Divalater och anser sig vara för mer än andra kändisar och vi andra kan lika gärna dra en påse över huvudet 😀 Det kommer inte hålla länge…….

    1. Hmmm.. Måste erkänna att jag också hört detta om Lenas divalater och hetsiga humör men hoppas ändå att det bara är ”i yrket” och att hon är trevlig, varm och kärleksfull privat. För Pers skull! Men jag har också hört att hon har värsta humorn och ska vara väldigt rolig – så vi får hoppas på det!

  2. Kicki om det Du berattar stammer med verkligheten bottnar det i osaekerhetskanslor….de flesta manniskor som forhaever sig eller upptrader overdrivet arrogant…ar oftast valdigt osaekra inombords…!!

  3. Victoria Tolstoy är en gudabenådad sångerska,,,vår samtida Zetterlund. Måtte hon få sjunga mycket och ofta och höras vida omkring..tänk vad många kraxor hon ställer i skuggan.

  4. Osäker till viss del kanske.. men ställer man upp och leder Melodifestivalen som snarare blev en Lenafestivalen. Nja! Då vete katten om det handlar om osäkerhet. Det finns kända personer som ödmjuka och behandlar andra ”vanliga” människor med respekt då kan Lena också göra det. Sångerskan Robyn är ett exempel på det hon ÄR en kanontjej.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar