Annons


Annons


Linda Bentzings oglamourösa vardag


Ha, ha! Det är inte alltid så glamouröst att leva kändisliv inte! Linda Bengtzing till exempel blandade sin dag helt nyligen med såväl sångkollegorna Nanne Grönvall och Sonja Aldén och självaste prinsessan Madeleine. å Skansen. Efter det åt hon middag på Djurgården innan hemfärd för familjemys. En liten mysstund som slutade i bajsfest kan man säga… Hon berättar själv om badet med dottern Vera som började mysigt och gosigt men slutade lite annorlunda när dottern bestämde sig för att ”göra 2:an” mitt där på plats i badvattnet…
”Väl hemma igen efter en strålande söndagmiddag på Ulla Winblad var det bad och sängdax för vår lilla ängel. Men när det var badkul var hon allt annat än änglalik! Det blev megabajs i badvattnet! Och från att vara 3 vuxna som stojade med Vera vid badkarskanten (pappa, svärmor och jag) så sa det sswosch så var det bara jag och badvatten med bajs i kvar!! Jaha! Hur gör man nu!? Med en soppåse på näven försökte jag fånga dessa korvar. Hopplöst! Det fick bli kvarnmetoden istället. Mosa skiten och skölja ner det… Sorry folks, men mer glamorös är inte min vardag! Jag gläds dock åt statistiken! På 14 månader och 3 bad i veckan har det aldrig hänt förr! Och nån gång ska ju vara den första! Nästa gång är det jag som flyr fältet och Peter får agera bajskvarn!!

Annons
Inte alltid en liten söt ängel inte! Linda med dottern Vera.

Inte alltid en liten söt ängel inte! Linda med dottern Vera.

Själv badar jag Lukas nästan varje dag och detta har (peppar peppar ta i trä) aldrig hänt. Ännu!!

Lindas blogg finns att läsa på www.mama.nu. Bilden är från tidningen Mama.


(1)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Linda Bentzings oglamourösa vardag”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar