Annons


Annons


Lista: Kändisarna som tjänar mest i Hollywood


Att Hollywood-stjärnorna lever ett liv i lyx vet vi, men äntligen avslöjar The Hoollywood Reporter vad kändisarna tjänar  per film – och vi har listan! Låt oss starta med en av dem som tjänar minst.

 

Annons

lon3

NR 6. Seth Rogen är bland annat känd från ”Pinapple express” och ”This is the end”. Tyvärr för honom är han den sämst betalda på denna välbetalda-skådisar-lista.

Lön per film: 72,4 miljoner kronor.

 

lon4

NR 5. Jennifer Lawrence har spelat i storfilmer ”The Hunger Games” och ”American Hustle” samt belönats med en Oscar. Trots det är hon en av de sämst betalda på listan.

Lönper film: Mellan 86,2 miljoner kronor och 129,3 miljoner kronor.

 

lon2

NR 4. Angelina Jolies namn på filmaffischen och du kan vara säker på att filmen går som smort. Ändå är hon inte den bäst betalda kvinnan på listan.

Lön per film: Mellan 129,3 miljoner kronor och 172,4 miljoner kronor.

 

lon5

NR 3. Bradley Cooper ska ha fått 129,3 miljoner kronor för den hyllade filmen ”American Sniper”. Tack vare sin prestation sägs det att han till sin nästa film har lyckats förhandla om sin lön.

Lön för nästa film: 172,4 miljoner kronor.

 

lon1

NR 2. Sandra Bullock är en av Hollywoods bäst betalda aktriser, hon måste alltså vara grym på att förhandla eftersom hon ofta slår kollegor som Angelina Jolie i lön.

Lön per film: 172,4 miljoner kronor.

 

lon6

NR 1. Personen med högst siffror på sina lönepapper i Hollywood är Leonardo DiCaprio. Känd från bland annat ”The Wolf of Wall Street”.

Lön per film: 215,5 miljoner kronor.

 

Bilder: Stella Pictures.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Lista: Kändisarna som tjänar mest i Hollywood”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar