Annons


Annons


Lite mer kärlek…


Vad säger ni, visst behöver vi lite mer kärlek såhär i vinterkylan! Och här på min blogg diskuteras Tiger och Elins förhållande som bara den i kommentarsfältet så då känner jag att vi nog behöver några kärlekens fina ord för att få upp värmen! Och vem kan säga det här bättre än nykära gulliga Regina Lund! Så här sa hon till mig om hur hon känner för sin nya pojkvän Jamie Meyer häromdagen:
”Jamie är så modig i sin kärlek, han är ärlig och äkta, han får mig att känna mig fri och trygg samtidigt. Vi har så otroligt kul ihop hela tiden. Han gör mig trygg och lycklig och ger mig oerhört mycket kärlek. Jag är otroligt lycklig och tacksam. Jamie är min bästa vän, man och lekkamrat. Vi kan prata om allt, skämta om allt och anförtro allt. Han får mitt hjärta att skratta. Vi har kul hela tiden helt enkelt. Livet blir så lätt ihop med Jamie”.

Annons

Regina Lund och Jamie Meyer kan som ni ser inte ta ögonen ifrån varandra!

Regina Lund och Jamie Meyer kan som ni ser inte ta ögonen ifrån varandra!

Så fint! Så trots alla otrogna idioter där ute i världen så får vi inte tappa tron på kärleken. Alla män är inte som Tiger, har inte haft en sådan knasig uppväxt med galna krav på sig, och många tar hand om sina relationer och vårdar sin kärlek innan det går så där långt…

Jamie är så modig i sin kärlek, han är ärlig och äkta, han får mig att känna mig fri och trygg samtidigt. Vi har så otroligt kul ihop hela tiden. Han gör mig trygg och lycklig och ger mig oerhört mycket kärlek. Jag är otroligt lycklig och tacksam. Jamie är min bästa vän, man och lekkamrat. Vi kan prata om allt, skämta om allt och anförtro allt. Han får mitt hjärta att skratta. Vi har kul hela tiden helt enkelt. Livet blir så lätt ihop med Jamie

(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

(Obligatorisk)Annons

Laddar