Annons


Annons


Lulu Carter och silikoninläggen


Så har turen kommit till inredaren Lulu Carter att gå till skalpelldoktorn för att plocka ur sina silikoninlägg. Och det som är så kul är att Lulu är så härligt frispråkig om det hela och öppet berättar om varför och – självklart – om vad hon ska göra med sina geleklumpar.

Annons

Det är omodernt med stora tuttar. Jag är snart 50 år gammal och precis som min dotter sa: ”Mamma, det är inte snyggt med kombinationen spända tuttar och skrynkliga knän när du går på stranden”.

Ha, ha! Så roligt sagt av hennes dotter och jag kan inte hjälpa annat än att jag ser Lulu framför mig där på stranden med jättetuttarna fasta som stenkakor till kroppen som kanske inte riktigt är lika fast… Och vad gör man då med sina inlägg? Själv skulle jag slänga dom men kändisarna verkar ha en förkärlek för att greja och hitta på det mest konstiga saker med sina lite småäckliga inlägg. Förlåt om jag sårar någon men jag tycker faktiskt dom är äckliga – inläggen alltså, inte kändisarna. Lulu ska i alla fall göra lampor av sina. Såklart.
– Ja, jag ska göra lampskärmar av hyllan! Jag upptäckte av en slump hos min läkaren att de gav ett väldigt fint sken när ljuset föll igenom dem. Jag sätter i gång med projektet i veckan, berättar Lulu för Expressen.

här har vi Lulu med inläggen i kroppen - nu har de blivit lampskärmar.

här har vi Lulu med inläggen i kroppen - nu har de blivit lampskärmar.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Lulu Carter och silikoninläggen”

  1. Jag tycker bara Lulu carter är så snygg.Jag skulle inte alls ha nåt att byta ut henne mot mej.Hon är ju dessutom väldigt duktig.Hon är mamma.Hon klär sig väldigt kvinnligt,har en väldigt snygg kropp.sexig.Jag vill så gärna byta med henne inte mej emot alls,långt ifrån.yvonne

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar