Annons


Annons


Maggan Graafs bebistårar…


Är på mitt kontor och har försökt få Katrin (Zytomierska – mästerbloggerskan ni vet!), bossen här på kontorshotellet, att ge mig lite härligt skvaller. Det brukar hon vara utmärkt på och nu när jag varit bortrest över en vecka är det lite skralt på den fronten. Katrin är så härlig och varje gång jag träffar henne får jag lite av en energikick! Där vilar inga ledsamheter eller latmaskheter kan jag säga. Herre gud vilken fart hon har i sitt liv! Och ni som har en bild av fröken Zytomierska (ex fru Schulman) som någon form av stenhård, konfliktletande bitch som på ett polskt sätt skäller på alla till höger och vänster – ni har fel. Varm, omtänksam och visst, lite högljudd är hon kanske!

Annons

Här har ni Katrin med sambon, fotografen Bingo Rimér.

Nu var det ju inte alls det jag skulle skriva om.. Katrin babblade i alla fall på om hur hennes bästa vän Magdalena Graaf precis fått reda på könet till sin lilla bebis i magen. En pojke.. Inget knasigt med det såklart, men nu är det så att Maggan redan har TRE killar – inte helt lugna sådana – och så väldigt gärna hade velat få en liten tjej.. Hon skriver själv om det på sin fina blogg – som ni hittar här:
http://magdalenagraaf.se/

Hon skriver så roligt om hur det, helt utan planering, kommit sig att hon och syster Hannah Graaf fött sina respektive barn på EXAKT samma dag!!

(nedan utdrag ur Maggans blogg)

En liten rolig detalj föresten!
Du visst väl att jag och syrran klämt ut ”fyra ungar på samma dag”?!
Först födde jag Lance, ett år senare föder hon William i samma säng/sal, OCH på samma dag! (21 juli)
(PLUS att det var på samma timma, minutslag som jag födde min stora kille Isak.)
Ett par år senare föder hon Mio, ett år senare föder jag Tristan på samma dag. (5nov)
Nu tänker någon säkert, Åhhh töntigt, det där har de planerat! Nix, Hannah gick två veckor ÖVER tiden, och jag har alltid fött mina tre veckor förtidigt.

NU till det roliga! Vet du när den här bäbisen är beräknad??!!!!
Den 5 nov! SAMMA dag som Tristan och Mio.. Sjukt va!
Tyvärr har jag ju alltid fött tre veckor förtidigt, så den här kommer komma i mitten på oktober. Men visst är det kul? Att slumpen väljer just den dagen av 365.

Bild på sötaste Maggan från hennes blogg, som ni ser tagen av henne själv!

Med bebismagen, som vi nu vet innehåller en liten kille, i vädret! Torka tårarna Maggan, han kommer bli världens sötaste och säkert hur lugn och snäll som helst! Du kan ju det här nu!

Sen pratade vi lite om att det är så konstigt det här med Carolina Gynnings graviditet.. Enligt vad jag hört från flera olika personer har hon själv sagt att hon ska bli mamma, och så som hon fick det att låta i radiointervjun med Sofia Wistam verkade det också så. Men det syns inget på bilderna på henne? Ingen putning eller liten rund mage alls? Bara att hoppas på att inget sorgligt har hänt…


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar