Annons


Annons


Magnus Hedman och Magda Graaf veckans snackis


Doping, skilsmässa, konkurs och nu misstänkt för sexköp… På ett vimmel härom kvällen började vi prata om Magnus Hedman och hur allt kunde gå så fel. Mannen tjänade runt 14 miljoner kronor I ÅRSLÖN i Celtic som målvakt. Det blir många, många miljoner på de år han var proffs. Enligt exfrun Magda upp emot hela över 100 miljoner innan skatt, i runda slängar runt 50 millar efter skatt. Som nu är slut. Hur lyckas man göra av med nästan 50 miljoner innan man ens hunnit fylla 40???

Annons

Det här kom vi att babbla om både länge och väl och man kan väl säga att det vi kom fram till kan summeras något sånär som så att idrottsmän inte (givetvis inte ALLA) tillhör den smartaste skalan när det kommer till ekonomi. Hade någon ”vanlig arbetare” lyckats tjäna ihop några miljoner är jag övertygad om att en del av det hade gått till lyxresor och någon snabb bil men en del hade också investerats och sparats. Men inte i Hedmans fall inte. Hans bolag är försatta i konkurs, hans fina lilla familj med tre söner och fruga är finito, hans jobb på TV4 sporten över pga dopingskandal och nu… Jag vet, det blir tyvärr inte bättre. Nu står killen misstänkt för att ha velat köpa sex av rumänska donnor. Det är så sorgligt så det gör nästan ont att skriva. Men vad sjutton hände Hedman? Hur gick det hela så galet fel?

Så söta ihop! Magdalena Graaf och Magnus Hedman när det begav sig.

Så söta ihop! Magdalena Graaf och Magnus Hedman när det begav sig.

Men ett litet ljus i mörkret måste ändå få avsluta detta sorgsna inlägg. Magnus kommer få lite behövlig sol på näsan då han var med i det golflag som kammade hem en lyxig Thailandsresa på Christos Masters härom dagen. Så grattis Magnus, till Thailand kommer du trots konkursen!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Magnus Hedman och Magda Graaf veckans snackis”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar