Annons


Annons


Makarna Gessle kärast i vimlet


Visst ser dom kära ut! Blir alltid varm i hjärtat när jag träffar på par som varit tillsammans länge och som fortfarande verkar riktigt kära! Inte bara det att dom minglar tillsammans – vilket förvånandsvärt få par gör efter ett tag, kanske tröttnat på varandras sällskap… Sorgligt nog. Men Per och Åsa tillhör dom där få paren som det lyser trivsel om! Man liksom känner i luften att dom tycker mycket om varandra, dom tar i varandra och ser varandra. Även i vimlet!

Annons

Se så sött Per kärleksfullt tar i sin Åsa! Fint eller hur.

Och så den där fina låten ”Jag tycker om när du tar i mig…” som han skrivit just till Åsa – jag dör så gulligt! Är inget fan av Gessles musik i övrigt, det där visslandet och la, la lallllaaa-landet är inte min grej, men just bara DEN låten tycker jag är superfin! Kärlek åter igen…

Makarna är väldigt konstintresserade och Åsa tillbringar mycket av sin tid med att inreda hotellet i Tylösand – och så är hon designer och formgivare också! Huruvida dom slog till på någon av Albert Watsons dyrgripar vet jag tyvärr icke.


(1)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Makarna Gessle kärast i vimlet”

  1. -Haha Mia! du har humor.. Ingen kan väl få den posen att se kärleksfull och rar ut.. – eller hur det nu var du menade..? 😉

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar