Annons


Annons


Malin Berghagen till motsvar!


Rätt ska vara rätt och OM jag sårat någon, eller gjort någon förnärmad med mina lite skvallrigare inlägg ber jag om ursäkt. Det är faktiskt det svåraste i min roll som vimmelreporter OCH bloggerska. Att hitta en balans där det både ska vara roligt och lite skvallrigt men inte hänga ut någon och givetvis inte göra någon ledsen. Det är aldrig min mening och jag försöker verkligen hålla en snäll – men lite skvallrig – ton.

Annons

Skulle jag helt ta bort att skriva om vad det snackas om ute i vimlet blir det inte så rolig läsning, eller hur!

Men som sagt – sårar det är det inte roligt så nu när jag fick höra att Malin Berghagen tagit illa vid sig av att vara en av dom det snackades om ute i vimlet sist så vill jag börja med att be om ursäkt till Malin – det var inte alls min avsikt att du skulle ta illa vid dig och som jag skrev var det bara ”snack” och absolut inget vi har någon fakta om. Så här skriver Malin själv i sin blogg om mitt inlägg:

Det är helt underbart!! Och jag kan ju inte annat än att ta det som en komplimang. Lite ledsen blir jag dock eftersom Svensk Damtidning ändå är en tidning som jag inbillar gillar mig.

I deras skvaller tråd står det att det är så tråkigt att jag botoxar mig för så slät som jag är kan man inte vara. Framför allt inte i pannan. Och så har dom lagt in en bild som är fyra år gammal.

Jag skulle visserligen kunna ta bort en del av ögonlocken en dag för jag har ärvt min pappas tunga ögonlock och när jag inte längre kan öppna ögonen så kan det nog vara läge att göra det. Men det sker ju med kniv i så fall. Och jag kommer faktiskt ta en liten spruta och ta bort ett fult åderbråck i knävecket i nästa vecka. Så visst gör jag lite saker som kanske inte en yoga fröken borde göra men att ta in nervgift i kroppen…. ÄR DU FULLKOMLIGT GALEN?????

Men som sagt… Det är bara och tacka för komplimangen och sedan aldrig mer göra en intervju för svensk damtidning. Enkelt ingrepp!! Noll kostnad!!

Förlaget kan dock intyga att jag ringde dom och bad dom ta tillbaka mina rynkor på omslaget på min bok för jag ser inte så slät ut i verkligheten. Det gjorde dom. Så ja jag är stolt över hur jag ser ut !! Och min ålder! Och det här några bra tips:

Träna yoga så du inte stressar, drick massor av vatten, smörj in dig med olja, ät till större delen grönsaker och frukt, träna kondition så hjärtat för jobba  och det viktigaste av allt

Fint inlägg och nu vet vi ju att Malin absolut aldrig skulle göra Botox så då kan hon tas bort från snackislistan! Som jag skrev själv i inlägget blev jag förvånad över att hennes namn kom upp från början och se jag hade rätt! Hon gör INTE Botox! Skönt! Lite roligt dock att hon själv tipsar om inlägget här på Vimmelrpinsessan!

Och jag säger det igen – Malin är verkligen en av landets vackraste personer och jag blir GLAD över att det är äkta! I denna ganska så oäkta värld där ute på vimmelmattorna…


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

10 kommentarer till “Malin Berghagen till motsvar!”

 1. Borde inte Malin vara tacksam..?
  Ja hon saknar ju helt karriär..hon är ju bara välkända Lill-Babs dotter..!
  All publicitet är väl bra då..?

 2. Om man yogar,äter bra,får upp pulsen minst 4 dagar i veckan så
  är inte kroppen sämre en att man faktiskt ser både yngre och slät
  ut i hyn…utan botox,så Malin som är så vacker har nu inget botox i hyn för då ser det annorlunda ut i facet….det är vad jag kan se iallefall!

 3. Men Maria, det kanske är läge att fråga din källa hur hon med sån säkerhet visste att Malin gör botox. Borde inte denna vän till dig ställas till svars? Säger kanske mer om henne eller honom.

  1. Nu är det ju så att detta inlägg inte var en artikel eller ett reportage utan ”Veckans Snackis” och där var min källa en kollega som jag pratade med. Tycker det framgår tydligt i inlägget att detta bara är vad det SNACKAS om ute på stan! Ingen faktamässig artikel i stort format! Jag skriver också – precis som det är – att jag själv inte har en aning om hur det ligger till och att jag blev väldigt förvånad över kommentaren från kollegan.

   Jag kan väl säga som så här att det är INTE ovanligt med Botox och andra skönhetsingrepp på kändisar som syns mycket i olika sammanhang så så där väldigt farligt är det väl inte att vi pratar lite om det eller!

 4. #1
  Håller fullständigt med!

  Man bör nog vara försiktig med att börja be om ursäkt för det man förmedlar till läsarna.

 5. Hälsingeflickorna är vackra så ända in i Hälsingland, utan urbana hjälpgifter, och lääänge…Armkrok, Malin?

 6. Jag tycker det framgick väldigt tydligt att du, Mia, inte riktigt trodde på ryktet och att du var väldigt förvånad. Att Malin B blir upprörd kan man iofs ockå förstå eftersom hon är så mycket för hälsa. Jag tycker hon ska ta det som en komplimang! Och det hedrar systrarna Kristin och Malin att de inte gjort något och inte kan tänka sig att göra något sånt. De är båda väldigt trevliga och är så snyggt naturliga! Se och lär, kändisar som håller på med sådan skit!

 7. Är man så där känslig av sig efter alla dessa år i kändisvärden så tycker jag att man helt ska dra sig tillbaka o inte alls visa sig ute på olika vimmel. Så den här ggr håller jag fult o fast med om vad Tina skrev.
  Sen tycker jag de är lite löjligt att be om ursäkt för så små saker, i fortsättningen får du ju be om ursäkt hela tiden o de betyder ju att vi här inte kommer göra not annat en läsa ursäkter till slut.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar