Annons


Annons


Marianne Bernadotte veckans vimlare


Det är något speciellt med Marianne Bernadotte. Inte bara är hon så fruktansvärt stilig och snygg, hon är otroligt trevlig också! Inte bara på det där artiga sättet som många är. Många kungliga och adliga, nej Marianne är verkligen trevlig och vänlig från hjärtat. Hon hälsar alltid på mig och fotograf Cia länge och väl. Inte sällan med en kram. Frågar hur vi mår och ställer upp på bild tills den sitter. Ett föredöme!

Annons

Hovpredikanten Hans Rhodin gjorde entré i röda byxor och blå kavaj.

… och sällskapet? Han heter Jhimmy Liljekrantz och när han bokstaverade sitt namn för mig la sig Hans i med ett vänligt skratt och frågade vilket namn han valde att använda den här gången.. Lite busigt med ett skratt! Fina var dom eller hur!

Med fin liten blomsterbukett i handen.

Hans Hjelmqvist fick äran att eskortera stiliga Marianne Bernadotte till kvällens fest. Kvällens trevligaste par!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

11 kommentarer till “Marianne Bernadotte veckans vimlare”

 1. Det är väl som att svära i kyrkan men här kan jag inte riktigt hålla med. Jag har träffat denna dam, MB, ett mycket stort antal gånger genom mitt arbete. Maken till fisförnäm och högdragen får man leta efter. Men det är klart, jag kan ju inte bjuda på bildpublicering i veckopressen!

 2. Ja trevligare Prinsessa finns iNTE, en heder åt det svenska kungahuset, som i sommar blir 87 och likt sin engelska släkting Drottning Elisabeth är still gouing strong med uppdrag och engagemang så gott som varje dag.

  Marianne är verkligen en prinsessa i tiden!

 3. Måste dessvärre hålla med snickarjohn. MB är ganska snorkig, t ex när hon är i butiker. Där brukar hon förvänta sig att alla vet vem hon är och är rätt sur och otrevlig när man inte vet det.

 4. Prinsessan Marianne är inte bara otroligt stilig och snygg utan omtanken personifierad. Utan apanage har Marianne fått till oerhörda insatser för människor som har det svårare världen över. Först och främst Permobilen sedan dyslexi m.m.m. Denna beundransvärda Prinsessa har ingen sekreterare, städhjälp, hushållerska, chaufför, stylist utan sköter allt själv. Arbetar oavbrutet varje dag ( i sommar 87 år ). En sann förebild för alla – inte minst i kungafamiljen, Marianne är en mycket fin representant för Sverige.

 5. Bo,
  Inte för att det spelar någon större roll men denna dam har både hemhjälp och städerska. Skulle det vara extra bra att inte ha det?
  Håll dig till fakta.

 6. snickarjohn
  Det är nog NI som ska hålla er till fakta.
  Prinsessan Bernadotte har INGALUNDA någon hjälp med sitt hem!
  Kan förstå det är irriterande för en ”dam” i er ålder.

  Såg förresten nyligen Marianne i tysk tv i ett program som handlade om familjen Bernadotte, en sann glädje att se -och i helgen som passerade invigde hon med stil och värme sommarens stora utställning på Läckö slott om designprinsen Sigvard, en heder för det svenska kungahuset!

 7. Marianne Bernadotte är ingen prinsessa. Hon var gift med en man som var född prins men som blev tvingad att avsäga sig sin prinstitel vid sitt första giftermål. Visserligen kämpade han på äldre dar för att få tillbaka den, men det fick han inte. Däremot skapade han ett eget varumärke som designer helt på egen hand och begåvning och det smäller i mina ögon lite högre än att vara son till sin far ;-)… men hans änka är alltså inte prinsessa

 8. Lustigt hur MB har kommit i ropet efter sin makes död, tidigare var de båda nästintill portförbjudna, prins Sigvard var en stor designer och borde ha fått tillbaka sin prinstitel, men hans änka solar sig nu i glansen i varenda Svensk Damtidning. Har också hört att hon ska vara överlägsen och fisförnäm, förstås inte bland s k ”finare folk”.

 9. 9# A-K
  Vid giftermål 1934 ”mot kungens vilja” med enskild mans dotter miste prins Sigvard arvsrätten till tronen, ICKE sin bördstitel.
  Den går ej att frånta någon, vilket professor Gunnar Bramstång (i offentlig rätt) 1989 utredde och gav Sigvard rätt till 100% och finns att läsa på alla stora bibliotek för den som är vän av sanning!

  Eftersom Marianne var gift med prins Sigvard är hon prinsessa så länge vi har monarki i Sverige liksom hon är grevinna av Wisborg.

  10# Caterine
  Marianne har nog alltid varit ”i ropet” som du skriver, och inte bara nu -och på vilket sätt solar hon sig i glansen ?

  En hårt yrkesarbetande kvinna vid snart 87 år, all heder åt Kungens faster som ger Sverige den bästa PR oavsett om det är styrelsearbete på Museum of modern art i New York eller internationella symposium för Dyslexi (läs och skrivsvårigheter) eller barnögonforskning!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar