Annons


Annons


Martin Dahlin, Sofi Fahrman, Fredrik Ljungberg i Båstad


Båstad mina vänner! Jag har varit ungefär tio år i rad och bevakat tennisveckans trevliga mingel i Båstad och kan bara konstatera att det alltid är lika trevligt! Och nästan alltid är vi samma gäng på plats. Kollegorna, ja vi är som en stor familj och liksom tajtas ihop dom där dagarna när man träffas bra mycket mer än bara på redaktionen eller ute på ett vimmel. Här äter vi lunch ihop och sitter tillsammans i lilla presshörnan vid Centercourten och tisslar och tasslar hela dagarna. Expressen, Aftonbladet, Se&Hör, Hänt Extra och så vi på Damen. Mycket trevligt har vi men trots den vänskapliga tonen är det lite roligt att det ändå är vattentäta skott när det kommer till nyheter och vilka kändisar man lyckats fånga på bild.

Annons

Plötsligt springer en fotograf iväg med en reporter i hälarna och alla blir som säpovakter på helspänn. Så håller vi på, dagarna i ända. Jagar scoop, mingelkändisar för små intervjuer och tennisspelare för bilder. Och så mixar vi upp jobbet med luncher (men ALLTID på restauranger med bra utsikt över vilka som kan tänkas promenixa förbi!) och kanske en liten gubbvila innan ombyte för kvällens mingeljobb på olika cocktails och middagar. Det är lite som att komma hem när vi är där, och just också för att det är den veckan om året som jag träffar och babblar lite med kändisar som dessa nedan. För gemensamt har vi att Båstad under tennisveckan, den missas icke.

Å så minglar vi i Båstad igen – tjohej!

Före detta fotbollsprofset Martin Dahlin lämnar sitt London för lite mingel i Båstad. Varje sommar! Här med kungabarnens gode vän Ulf Fredrik von Roth på festen som restaurang Sand ordnade.

Modeprofilen Sofi Fahrman har sin lilla sommarturné som givetvis innefattar Båstad. Iklädd sommarens stora färg aprikos och med egentryckt påse hittade vi henne i kvällsminglet.

Tada! Ingen sommar på Bjärehalvön utan ett litet besök av Halmstads stolthet Fredrik Ljungberg. Och Fredrik, han är verkligen hur trevlig som helst! Artig, vänlig och tar sig tid för alla småkillar som vill få en autograf eller fotas tillsammans med sin idol. En stor eloge till Fredrik för hans fina bemötande mot alla, inklusive pressen.

… och så en liten cliffhanger! Vem av kungabarnens ex festade loss på festen på restaurang Sand natten lång??


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar