Annons


Annons


Mikael Persbrandt är veckans stora snackis


Veckans snackis handlar om en av våra största skådisar, alkohol, barn, kärlek och Anonyma Narkomaner. Japp, det är Mikael Persbrandt jag pratar om och snackisen handlat givetvis om att den forne ”buffeln” nu tagit sitt ansvar som pappa och insett att han inte kan klara av sitt missbruk själv. Och det är hans öppenhet kring det hela som det snackas om. I positiva ordalag. För om det är något som är starkt så är det att ta tag i sina problem, ”faca dom” och på allvar ta sitt ansvar. Precis som Persbrandt gör nu.

Annons
Kärleken till Sanna Lundell och sönerna har fått bråkstaken Mikael att välja ett sundare, bättre liv.

Kärleken till Sanna Lundell och sönerna har fått bråkstaken Mikael att välja ett sundare, bättre liv.

– Jag vill inte längre vältra mig i min egen patetiska smärta. Det får vara nog med det, berättar Mikael öppet för fri.dk och fortsätter med att förklara hur mycket han älskar sina söner.

– Min äldste son Igor tycker det är märkligt att jag måste berätta för honom minst sex gånger om dagen att jag älskar honom. Men det kan man varken säga eller mena för mycket.

Mikael är både personlig och öppen även när det kommer till sitt beroende som han själv beskriver som svårhanterligt.
– Bäde när det gäller sex, alkohol, bekräftelse, kärlek och arbete är jag en beroende människa. Jag kan missbruka allt. Men nu gör jag något åt det fr jag vill inte sluta som en ensam bitter man.

Och vi som varit i hans närhet genom många, många fester och premiärer genom åren vet hur stökig han kan vara och sa samstämmigt att nu är det bara att hålla tummarna för att det går vägen med den nya, rena och fina vägen i hans liv.

Sen har det självklart tisslats och tasslats om makarna Rapace också.. Kyssar för en vecka sedan och nu skilsmässa. Men det skvallret spar jag på tills i slutet av veckan!

Nu snart dags att göra mig i ordning för kvällens stora galapremiär. Filmen Wallstreet på Rigoletto med efterfest på Grand Hôtel. Det n!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

3 kommentarer till “Mikael Persbrandt är veckans stora snackis”

    1. Tycker du på allvar att Vimmelprinsessans veckans snackis ska handla om valet? Det känns som att det skulle bli en ganska tråkig kändisblogg då.. Eller?

  1. Ett vimmelreportage på Sverigedemokraternas riksdagskansli? Inte det roligaste uppdraget man kan tänka sig! Det lär ju inte vimla av besökare där, efter vad jag förstår?

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar