Annons


Annons


Myshelg på landet och Svennis bravader…


Haft en riktigt, riktigt slapp och skön helg ute på landet. Solen bara öste med sina strålar vilket gjorde att till och med världens tröttaste Mia blev helt till sig av lycka! Lycka över min underbara lilla familj med världens bästa Mikael, lillskrot som inte är så liten längre men som bara blir mer och mer ljuvlig (hur det nu är möjligt…), bushunden och finaste mamma! Så vadan detta lilla lyckorus undrar ni kanske nu? Jag skriver en bilaga till Svenska Dagbladet om cancer – mamma har haft cancer, en ganska så besvärlig sådan och fick cellgifter under ett år och mådde verkligen allt annat än bra. Vi är väldigt nära varandra jag och min mamma och nu har jag med henne i en av texterna. Hennes kamp och hennes starka vilja att till varje pris besegra ”skitsjukdomen” som min tappra kollega Lotta Grey döpt den till. Och kanske var det alla dom gamla jobbiga minnena och så solen på det som gjorde att jag bara drabbades av lyckorus där ute på kobben!

Annons

Sen såg vi ju på Svennis också och nu bara måste jag berätta hur det går till där ute i kändisvärlden – den engelska kändisvärlden. Jag var i Båstad och vimlade under tennisveckan för några år sedan – då Svennis var som hetast i England. Så kommer en tjej fram och erbjuder mig sjukt mycket pengar – tio tusen kronor, om jag går fram till Svennis och ber henne (som skall spela min väninna) att få ta en bild av oss två. Gärna om jag kunde försöka komma så nära som möjligt, helst upp i hans knä eller kramandes i alla fall. Och så poff – skulle hon ha sin lilla bildserie som sedan skulle mailas bums till The Sun i London och in på hennes konto skulle närmare 40.000 kronor komma.

Jag sa nej, givetvis, men såg hur hon fick napp hos en annan blond tjej och hur Svennis snäll som han är ställde upp i godan tro och kramade tjejen och log in i kameran – poff. Där satt bilden till rubriken ”Svennis lämnar Nancy hemma i England och förlustar sig med unga tjejer i Båstad”. Inte så snällt inte.

Båtfärd i solnedgången över fjärden. Så mysigt!

Båtfärd i solnedgången över fjärden. Så mysigt!

Pyjamas mitt på ljusa dagen får man ha när man är en liten tjockis!

Pyjamas mitt på ljusa dagen får man ha när man är en liten tjockis!

Texas e mycket för bollar. Väldigt mycket.

Texas e mycket för bollar. Väldigt mycket.

Med finaste mormor ute på landet!

Med finaste mormor ute på landet!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar