Annons


Annons


När jag träffade Daniel Westling


När jag träffade Daniel Westling förra sommaren i Båstad var han trevligheten själv och sken upp som en sol när jag presenterade mig och berättade att jag skrev för Svensk Damtidning.
– Jaha du, jo men det är ju en trevlig tidning tycker jag! Men som du säkert förstår kan jag inte säga så mycket om mina och Victorias sommarplaner, dom behåller vi för oss själva. Men tack för att du frågar!
Hur trevligt är inte det så säg! Och så fick vi ta bilder och jag hade min mobil i handen och då säger han spontant att ”ta en bild med mobilen också så har du ju backup!” och ler stort. Och så blev det, jag tog en bild och Daniel besvärar sig till och med om att fråga om den blev bra och om vi är nöjda innan han säger hej då med ett leende och strosar vidare in på centercourten för att kika på tennis. Men det här var förra sommaren – jag har träffat Daniel innan dess och innan den prins-skola som det pratas om att han gått för att just lära sig vara lite mer öppen och artig mot bland annat pressen. Innan var han inte särskilt glad eller bekväm alls utan såg nästan lite rädd ut och känslan att han bara ville bort, bort var väldigt stark.

Annons

Tänk ändå vilken resa han gjort – och vilket stort val han gjort. Att följa kärleken till varje pris. En enkel kille från en liten ort, utan större utbildning som träffar en tjej på gymmet, blir kanonkär och tvingas ge upp nästan hela sitt gamla liv för att välja kärleken. Det är så romantiskt!!!

Från och med nu kommer han aldrig kunna vara det minsta privat. Inte kunna driva sitt företag, inte bara gå ut med grabbarna och festa loss en kväll (nu är ju inte Daniel någon festprisse men det var bara ett exempel), inte kunna göra nästan någonting utan att varje steg kommer bevakas. Som när jag träffade honom och han gick runt där i Båstad helt själv utan vakter eller något – så blir det aldrig igen. Men dom är ju så kära och kärleken SKA vinna så jag är faktiskt genuint glad för deras skull! Prinsessan är oerhört jordnära och så verkar även Daniel vara. Och just den här dagen i Båstad när vi träffades kändes det också vilken trevlig och vänlig människa han är.

Så här glatt och avslappnat poserade Daniel Westling för mig och min lilla mobilkamera i Båstad!

Så här glatt och avslappnat poserade Daniel Westling för mig och min lilla mobilkamera i Båstad!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar