Annons


Annons


Nästa veckas inbjudningar


Det är alltid så kul att öppna inbjudningar och se vad eventbyråerna hittat på! Den inbjudan jag tycker bäst om inför nästa vecka kommer från Auktionsverket som bjuder in till förhandsvisning av auktionen Fashion. Visning 8-11 mars, auktion 12 mars. Ser ni vilken snygg inbjudan, den ser ut och känns som en kuvertväska!

Annons

Som ni ser på första bilden är det dessutom dags för galapremiär för filmen ”Oz”, där kändisarna uppmanas att bära hatt så hoppas bilderna blir roliga. Dessutom är det dags för årets White guide-gala samt premiär för svenska filmen ”Mördaren ljuger inte ensam” – vilket ju är filmen då Ola Rapace och Tuva Novotny föll för varandra! Hoppas de vågar visa lite kärlek till varandra på mattan.
På bilden ovan ser ni även inbjudan till Disneyfilmen Sofia den första. På baksidan står det ”Kom gärna i era finaste prins- eller prinsessklänningar” så förvänta er söta bilder på kändisbarn i rosa glitter och tiaror! Kul men klädteman!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

(Obligatorisk)Annons

Laddar