Annons


Annons


Nu är Vicky och Gustafs bröllop igång!


Nu har bröllopet mellan Vicky Andrén och Gustaf Magnuson dragit igång!

Så fantastiskt vacker anlände Vicky Andrén till sin vigsel med Gustaf.

Och hur såg klänningen av Lars Wallin ut? Ljust rosa tyll täckt av spets med långa ärmar. En ren dröm!

Annons

Även drottning Sonja av Norge iklädd grön klänning var på plats liksom kungaparet och kronprinsessparet – Victoria bar guld, drottningen rosarött! Prins Carl Philip kom med sin Sofia i pudrigt mörkrosa och en stor knut i nacken.

Den enda av Hagasessorna som var på plats, förutom brudgummens mor såklart, var prinsessan Desiree, på glatt humör!

Även mängder av kändisar kom är på plats inne i Ullriksdals slottskapell, läs mer i nästa veckans nummer av tidningen!

20130831-155142.jpg

20130831-155157.jpg

20130831-155211.jpg

20130831-155253.jpg

20130831-155303.jpg

20130831-155314.jpg


(1)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

25 kommentarer till “Nu är Vicky och Gustafs bröllop igång!”

 1. citat: Den enda av Hagasessorna som var på plats var prinsessan Desiree, på glatt humör!

  Inte ens brudgummens mor Prinsessan Christina då? om Ja, får jag det till 2 Hagasessor totalt ”på plats”

 2. Enda Hagasessan på plats? Jag kan räkna till två: Christina och Désirée. Svenskdamtidning ligger efter, nu har vi alla redan sett de fina bilderna på Expressen!

 3. Vicky är ärets brud i Sverige, hon är så vacker! Vilken vacker klänning av Lars Wallin. En klänning för en vuxen kvinna, värdig och kunglig. Kronprinsessan Victoria såg också helt underbar ut i sin gyllene Jenny Packham-klänning.

 4. Det var de vackra damernas kväll, särskilt Sofia men också kronprinsessan Victoria bland gästerna…Men vilken showstopper brudklänningen är. Har inte sett bättre sedan Mette Marits!

 5. En otroligt vacker klänning, faktiskt finare än de man kunnat se de senaste åren! Täckta axlar, inga bara armar – en mkt lyckad klänning av Lars Wallin. Den slog både kronprinsessans och princess Madeleines klänning. Ursäkta! Men så är min bedömning.

 6. Det här var faktiskt en av de vackraste brudklänningar jag sett.
  Lars Wallin borde ha gjort Maddes klänning. Om inte annat så får han gärna göra min klänning när jag gifter mig en dag… 🙂

 7. En så vacker klänning, L Wallin är definitivt i klass med Valentino! Hon visade omdöme att välja en svensk designer.
  Babsan

 8. 2 och 3 läs rätt. Det står faktiskt FÖRUTOM i meningen: ”Den enda av Hagasessorna som var på plats, förutom brudgummens mor såklart, var prinsessan Desiree, på glatt humör! ”
  Håller med Er som tycker att klänningen och slöjan var underbar vacker.

 9. Den degenererade överklassen, Kungen, Tord Magnuson med sonen Gustaf Magnuson, Magdalena Graaf och Sofia Hellqvist. Ja herregud, var är vi på väg, ska det vara ett fint bröllop, med sådana deltagare?

 10. ann nyhlén
  apropå nr2/nr3 & din uppmaning att ”läsa rätt”… så har ursprungstext uppdaterats sen igår – citatet inkopierat i nr 2 fr text ovan var ordagrant

 11. Önskar Wallin gjort fler klänningar. Han skulle definitivt inte låta damer med hängbröst vara urringade ner till halva naveln.

  Om det nu är en tävling så menar jag att både Viktoria och Madeleines klänningar var snyggare men jag håller med att Mette-Marits var sanslöst vacker.

 12. En underbar brudklänning. Fina bilder på newmyroyals där man kan se hur otroligt snygg kronprinsessan Victoria var denna dag. Sofia Hellqvist försöker se kunglig ut och hon var propert och snyggt klädd, men det är något över tjejen som gör att hon
  inte passar in i kungliga sammanhang. Dock blir det alltmer tydligt när man ser Sofia Hellqvist och Carl Philip ihop att de verkligen passar för varandra. Carl Philip frångår då den kungliga stelheten och blir en vanlig ”Älvdalskille”. De skulle nog bli lyckligast av att gifta sig i en mysig kyrka hemma i Älvdalen och bli herr och fru, utan kungliga titlar.

 13. En underbart vacker klänning, Lars Wallin är så skicklig. Den är definitivt i klass med Victorias och Madeleines, om inte ännu vackrare. Ett tjusigt brudpar!

 14. Det måste kännas både tråkigt och bittert för Christina att hon är bestulen på sitt diadem och att sonhustrun inte kunde låna detta till sitt bröllop. Det var ju en gåva från hennes sons mormor. Var förresten tjuven, brudgummens fars så goda vän, bjuden på bröllopet?

 15. Detta är väl Wallins vackraste de senaste åren. Han hargjort ttrista klänningar på sistone men detta..! På banan igen. Man måste tänka på att klänningarna ska passa personligheten. Mette – Marit var som en gammal nordisk kvinna i ordets rätta bemärkelse. Madde i spets som hon gillar. Victoria i rena linjer. Alla är olika. Gillade inte Charlenes mittsöm och sömmarna vid hennes vänstra axel. Det var en katastrof men säkert ett fint tyg.

 16. Detta är väl Wallins vackraste de senaste åren. Han hargjort ttrista klänningar på sistone men detta..! På banan igen. Man måste tänka på att klänningarna ska passa personligheten. Mette – Marit var som en gammal nordisk kvinna i ordets rätta bemärkelse. Madde i spets som hon gillar. Victoria i rena linjer. Alla är olika.

 17. Bruden var sanslöst vacker i sin klänning och slöja men jag håller med dem som kommenterade tärnklänningarna- de var verkligen eh,
  enormt urringade, tom värre än Stephanies tärnor och det trodde jag inte var möjligt.

 18. Margareta Heed kan sträcka på sig, hon har journalistinstinkterna intakta, och är på plats där man skall vara NÄR man skall vara där.

  När Wallin visat sin bästa skapelse på åratal, skall man vara på plats.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar