Annons


Annons


och så divan Patrik Sjöberg…


… och så till divan Patrik Sjöberg. Nu är det ju inget nytt på himlen att herr Sjöberg tillhör de divigas skara så när en kollega från en av kvällstidningarna frågar mig hur intervjuvänlig han är nu svarar jag att jo, men jag tror nog att han blivit lite snällare så försök du. Det går nog bra, det var ju ett tag sen han var i hetluften om man säger så så han borde väl ha lugnat ner sig lite.

Annons

Icke.

Kollegan förbereder sig för en intervju och går fram och ska fråga Patrik samtidigt som hennes fotograf tar en bild på honom, hustrun och hans dotter. Reportern måste då vänligt fråga om namnet på hustrun (Patriks nya) samt dottern. Tyvärr kan vi ju inte lägga alla kändisars familjemedlemmars namn hit och dit i minnesbanken.

– Hej Patrik! Jag måste börja med att fråga vad din hustru och din dotter heter så att det blir rätt i tidningen?

– Det skulle du ha vetat om du hade varit en riktig journalist och gjort din reserach.

– Ehh.. Ok, då ber jag om ursäkt för det har jag nog missat. Men kanske att jag kan få ta namnen nu då?

– Ja, eller så kan du ju gå och göra din research.

Nepp. Då och där kändes det liksom inte så lockande att bjuda herr Sjöberg på mer spaltutrymme i en av landets mest lästa tidningar.

Patrik Sjöberg och hustrun Fernanda i poolen.

Patrik Sjöberg och hustrun Fernanda i poolen.

Vänlig att ställa upp på bild var han i alla fall. Men någon intervju av kollegan blev det icke…


(6)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

27 kommentarer till “och så divan Patrik Sjöberg…”

 1. Jag håller med dig #1. Och vad tror de att de är egentligen? De är människor precis som alla vi andra. Har han gjort något annat än hoppat högt??? Är det något att vara stöddig för? Gör något vettigt hjälp behövande människor istället.

 2. Inger K alla gör olika saker o man kan inte jämföra en som hoppat högt(som du uttrycker det) o någon som hjälper människor. De är väl helt olika saker???
  Men för övrigt är jag av samma åsikt som du o som # 1.

 3. Märks att Patrik inte hade mycket annat att göra än att skaffa sig
  gräsliga tatueringar..
  Frun hade snygg kropp iaf…
  Undrar om brösten var äkta??

 4. Mer Patrik Sjöberg åt folket!!!!
  Och Anna,
  skit du i fruns bröst.
  Du ska inte klämma på dem i alla fall!
  (fast vem som helst kan se att de är fake)

 5. Vem ar Partik Sjoberg har aldrig hort talas om honom ??
  Jag tycker bada han och frugan ser riktigt tacky ut. Ingen stil och klass och inte inte konstig om han moter individer pa det satt. Dryghet. Man ar oerhort arroganta och dryga i Norden.. Eller har jag fel

 6. Jag kan inte lata bli att bli upprord. Han har plockat henne frn Brasilien import vara.. Det varsta ar att de alltid oattraktiva man frn Norden som soker sig till Brasilien och ett annat land,,

 7. Estelle.
  Patrik Sjöberg var för inte allt för länge sen världsmästare i höjdhopp. En av Sveriges och världens bästa friidrottare genom tiderna.

  Och jag får rasistvibbar av din kommentar. 🙁 🙁

 8. Estelle en gång till.
  Du vet inte ens vem personen i fråga är, men du blir upprörd över att han har en fru som ”är importvara” (ditt uttryck).

  Och sen pratar du om arrogans och dryghet. Hu hu…

 9. Nej, nej og atter nej…..det kan ikke være den Patrik Sjöberg!
  Han var et af min ungdoms store sportsidoler. Gid jeg aldrig havde ” kigget” ind her.
  Nå, jeg så Mats Wilander på tv forleden dag, han er ligeså sympatisk, som han altid har været, også udenfor tennisbanen.

 10. Det finns världsmästare och världsmästare, men de allra flesta kan ändå uppföra sig som vettiga människor.

 11. Jag brukar egentligen inte läsa denna blogg för jag har aldrig fattat att man gör några musiker,skådespelare, sångare eller idrottsmän till nästan halvgudar.

 12. Sollan.
  I så fall undrar jag varför du läser och kommenterar på Kungliga sidan.

  Idrottsmännen har i alla fall presterat något och jobbat hårt för att prestera.
  Vad presterar de kungliga??? Ha ha…. absolut ingenting i jämförelse.

 13. Demba
  Vad gör Stureplansgänget till kändisar ?
  Hellre läser jag om de kungliga, de flesta gör ett jobb de har blivit födda till och gör det bra (med vissa undantag), de vill helst inte heller figurera i skvallerpressen om det går att undvika.

  För de sk kändisarna är skvallerpressen bra PR, ju större skandal desto bättre. Det säljer och man kan göra pengar på det!

 14. Kanske var det så att Patrik uppnådde det han ville: att INTE få mer spaltutrymme i en av landets mest lästa tidningar!…om det nu var det han ville.
  De gånger jag har träffat honom har han varit kanontrevlig, vilket kanske berodde på att det var i sammanhang utan journalister på jobb. Att han sedan har en viss attityd får vi väl bara acceptera. Det är tillåtet att sticka ut – även i Sverige. 🙂

 15. Kan inte annat än att tycka om Patrik Sjöberg! Gillar hans stil, skönt att det finns lite raka människor i det här landet lagom!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar