Annons


Annons


Och så galans största snackis


Och så sist men inte minst galans största snackisar.. TV4-profilen Jenny Östergren själv säger att hon icke är i något välsignat tillstånd utan kanske har varit lite för matglad på sista tiden MEN.. Vi kan ändå inte låta bli att kika lite extra på den där lilla putmagen som absolut skulle kunna innehålla en Östergren/Strömstedt-bebis. Eller vad säger ni? Kanske är det bara några för många kanelbullar eller så är det en liten gosebulle på jäsning! Tiden får utvisa och jag hoppas Jenny inte blir alltför arg över snackisen hon satte igång där på röda mattan!

Annons
Inte helt vanliga i vimmelnatten! Jenny Östergren och Niklas Strömstedt visade upp sig på röda mattan.

Inte helt vanliga i vimmelnatten! Jenny Östergren och Niklas Strömstedt visade upp sig på röda mattan.

Det kan inte hjälpas men en sådan liten rundning på maggen sätter alltid igång spekulationer hos pressen...

Det kan inte hjälpas men en sådan liten rundning på maggen sätter alltid igång spekulationer hos pressen...

Och så till kvällens huvudperson – skådisen Noomi Rapace som tog hem Guldbaggen för Årets Kvinnliga Huvudroll för rollen som Lisbeth Sallander i ”Män som hatar kvinnor”. Visst är filmen bra, och visst är Noomi bra men jag vet inte jag.. Tycker att det finns andra som gjort väldigt bra rollprestationer men självklart stort grattis till Noomi! Det roliga är ju att för bara något år sedan var hon ”Ola Rapaces fru Noomi” och nu är det nästan tvärt om! Undrar just vad maken Ola tycker om det hela? Han är ju känd för att vara en riktig tuffing men förhoppningsvis är han bara stolt och glad för sin söta frus räkning.

Noomi Rapace i vacker Lars Wallin klänning och maken Ola.

Noomi Rapace i vacker Lars Wallin klänning och maken Ola.

Det ni kanske inte vet är att det är prinsessornas favoritdesigner Lars Wallin som sytt Noomis svarta galaklänning. Och när hon skulle trippa upp för trappan till scenen fastnade klänningens släp i något och höll på att dras av.. Men Noomi trixade loss den i sista sekunden och räddade olyckan. På efterfesten viskades det lite bland kollegorna om varför hon måste vara så ”konstig” och ”lite sur/butter” hela tiden. Varför kan hon inte bjuda på sig lite mera och vara lite glad, var det många som sa. Vad vet jag, hon kanske bara är sådan eller så har hon gått in i rollen som argsinta, konstiga Lisbeth Sallander för fullt och har svårt att ta sig ur!

Det tisslades också lite om huruvida Noomi och motspelaren Michael Nyqvist inte kommer så bra överens.. Tydligen gav Noomi inte Michael en endaste blick när hon fick baggen vilket kan tyckas lite underligt – vanligtvis brukar kollegor ur filmteamen krama varandra glatt när någon vinner. Men inte här inte..


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

14 kommentarer till “Och så galans största snackis”

 1. Jag tror också att Jenny väntar barn, tyckte jag såg det häromdagen i Nyhetsmorgon. Hon hade en ljusblå löst sittande blus som putade betänkligt.
  Noomi hade en otroligt vacker klänning.

 2. Mia valkommen hem och NU kan Du bli forst med att ”Carola’s danske pojkvaen hoell ej mattet” SD gick ut med den nyhet jag gav Dig innan…
  men nu laeget ar att det ar ”over” och det har Tidningen INTE skrivit annu
  sa Du kan bli forst !! dessutom kan Du fa avsloja att Carola ordnar en ”gala’ i slutet av februari till forman for offren pa Haiti samt ger ut en skiva som oxa tjanar samma andamal !!
  sign ”ahead o’ the rest”

 3. Jag brukar inte kommentera kändisar men Jenny och Niklas är så söta. Niklas Strömstedt är ju sååå snygg (trots att han har för tätt mellan ögonen, men i hans fall blir t o m det godkänt!) IMO

 4. Har ALLTID tyckt Strömstedt är en töntig wannabe – har tyvärr inte ändrat åsikt. Klyschiga sångtexter med en mycket svag sångröst. Det är något osäkert drag över honom som det verkar som han är direkt livrädd att det ska lysa igenom, synd tror han varit bättre med en mera ärlig framtoning. Men TV flickorna verkar tycka om tönten så good luck with that! As long as it last…

 5. Så otroligt ful som Strömstedt är så måste ju Jenny ha synstörningar eller kanske bara skygglappar?
  Niklas ansikte med den hemska höKnäsan och de abnormt små ögonen är en totalt avtändande syn!
  Jenny är säkert INTE gravid..inte med honom iaf!

 6. OK Charlotte, det ser lite läskigt ut med ögonen som sitter så tätt på Niklas S.
  Men bortsett från det (fast jag medger att det stör väldigt mkt ) så ser han bra ut. Men som sagt det ser konstigt ut med ögonen som båda nästan sitter intill näsryggen. (Björn Borg har också den här defekten med närsittande ögon.)

 7. Herregud, människans hår är ju GULT!!! Kan en vänlig själ i Tv4s make-up room säga åt Jenny. Den färgen är ju lite Bimbo varning på.

 8. Charlotte T, Anna, Karin ! Ni måste ju vara otroligt vackra som skriver så här!

  Det är människan inuti man älskar, inte utsidan.
  Sen undrar jag ,är era pojkvänner bildsköna?
  Men med en nollad insida?

  Så oförskämt att nedvärdera en kille för att han har små ögon, böjd näsa.
  Inte alla som rusar till Plastikkirurg för det naturen skapat.
  En vacker personlig man med högt intellekt.
  Nu är det kanske så att Jenny vill ha den färgen. Har ni tänkt på det ni fullkomliga tjejer?

 9. Lyckos Strömstedt!, som får chansen att älska Jenny.
  Jenny är den tjej alla män drömmer om att få älska med, så det skulle inte vara konstigt om jenny var på smällen igen.

  1. Ja du Micke – ditt ordval tycker jag är lite väl hårt om jag säger så. Tog mig friheten att ändra till älska. Hoppas ok med dig?
   /Mia

 10. Mia!
  Det går bra med älska vilket är lite mjukare ord.
  Det andra ordet är nog lite manligare och grövre.
  Tillsist måste jag säga att du också är mycket stilig & snygg Mia.
  Skulle gärna älska med dig också.
  Ha de!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar