Annons


Annons


Och vad hände här då??


Och vad hände här då?? Visst är det kul med tajta kläder och korta klänningar när det vankas fest men den här outfiten vet jag inte riktigt vad jag ska säga om.. Liiite för mycket som jag skrev om i förra inlägget. Och Gynning är en av dom som jag brukar kalla ”varannan-lyckad”, hon kan komma toksnygg och superfräckt klädd till en fest för att nästkommande göra entré iklädd något nästan på gränsen till slampigt och billigt.. Visst är det kul att klä sig lite extra när det är kalas men gränsen är hårfin mellan snyggt och traschigt – och den här gången tycker jag nog det tyvärr lutar lite för mycket åt det sistnämnda..

Annons
Lite väl kort och konstigt för min smak...

Lite väl kort och konstigt för min smak...

Andas lite väl mycket "se mig, plåta mig" när Carolina gjorde entré här på Guldknappen.

Andas lite väl mycket "se mig, plåta mig" när Carolina gjorde entré här på Guldknappen.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Och vad hände här då??”

  1. Jag tycker Gynning försöker så oerhört mkt men av ngn anledning lyckas hon väldigt sällan med bra resultat. Hon ser inte lika billig ut med mörkhårfärg det ger henne kvinnligare och dyrbarare utseende övrigt vill man sticka ut frn mängden gör det på rätt sätt high fashion heter det.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar