Annons


Annons


Om ni bara visste vad kändisarna gör…


Om ni bara visste hur mycket en del kändisar gör för att få vara kvar i rampljuset lite, lite till.. Jag har under mina dryga tio år inom nöjesjournalistiken sett och hört det mesta. Och då menar jag verkligen det mesta i bisarr mening! Allt ifrån tips som lämnas till redaktionen från anonyma vänner till kändisarna och som sen visar sig varit kändisen själv som ringt upp och tipsat, till kändisar som själva och bett oss komma med fotograf till en privatfest eller liknande med löften om att ”det kommer flera jättekända vänner till mig så ni kommer absolut få fina bilder, men ni får inte säga att jag sagt ett ljud om min fest för dom vill ju oftast inte vara med på bild”.

Annons

Jag tänker på alla dessa olika tillfällen då kändisar som kanske är lite på dalkurvan nästan förtvivlat försöker hålla sig kvar i strålkastarljuset några minuter till – och det är Anna Book och de kommentarer jag fått om mitt inlägg om att hon går lite för långt just nu enligt mig som får mig i dessa tankebanor. . Det känns som jag sa tidigare lite desperat när man bjuder in pressen i sitt sorgearbete efter sin mammas död. Och nu har hon gått ännu ett steg längre än tatueringen och bjudit med Se & Hör på sin mammas begravning.. Hua säger jag bara och det är så synd för Anna är världens gulligaste och snällaste tjej. Men så blir det tyvärr ofta – att har dom hamnat lite i kändisvärlden verkar det galet svårt när ljuset från fotoblixtarna börjar slockna ut. Tur då att det finns olika tv-program som fångar upp alla dessa semikändisar och ger dom chansen att få vara med lite, lite till!!

Bland det roligaste är ändå vimmelkändisarna som gör entré både två och ibland till och med tre gånger för att på så sätt hamna på så många vimmelbilder som möjligt. Japp, det är sant jag lovar….


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

3 kommentarer till “Om ni bara visste vad kändisarna gör…”

  1. Du glömde en kategori Mia ; de kändisar som inte längre är bjudna på alla tillställningar men som gärna går och ställer sig på gatan utanför där eventet äger rum för att bli plåtade för att sen skrida iväg så fort blixten har smattrat ett par gånger. Jag bevistade det själv för kanske 3 år sen då jag var ute på en kvällspromenad och råkade passera anrika Källaren Tennstopet där deras årliga surströmmingsskiva gick av stapeln. Jag ställde mig och betraktade spektaklet och se gästerna anlända. Väldigt angelägen om att bli fotograferad var en tidigare (enligt hennes egen utsago) världsberömd sångerska i en viss kärleksarmé som på senare år haft eskapader för sig i ett flygplan. Denna donna med en norrländsk mamma hade gått till surströmmingsskivan för att enbart bli fotograferad av bl a den eminenta tidning du arbetar för. Det var dock inte alla som ville bli fotograferad med henne. Men så fort hon lyckats bli fotograferad av Cia Österberg och Per Hessman med några olika personer så skred hon som en litet skogsrå iväg längs Dalagatan. Lika roligt var det när källarmästare Ekdahls hustru skulle posera för fotografen med en surströmming i handen , det var för mig humor på hög nivå. Hennes bristande uthållighet att posera med ”suringen” i nypan fick mig att brista ut i ett garv. Källarmästaren var dock som en sann gentleman förberedd med en liten servett till hands för hustruns välmanikyrerade hand.
    Hoppas du får en skön helg Mia , din blogg är verkligen ett lyft för er hemsida där du verkligen framför personiga åsikter och vågar sticka ut hakan.

    1. Va roligt du skriver och tack för kul inlägg! Och du har helt rätt, denna kategori glömde jag bort! Och jag måste erkänna att vi har ett litet problem ibland med så kallade ”ex-kändisar” som kommer på röda mattan eller till någon fest och som hälsar glatt och är tjenis med oss men som vi VET inte kommer komma i tidningen.. Nu för tiden plåtar Cia ofta dom ändå för att vara snäll då det inte kostar något i framkallningskostnad eller tid – det är ju bara att radera bilden. Men det blir lite konstigt ibland… Det måste jag erkänna. Men vi gör vårat bästa för att de inte ska känna av det och bli ledsna!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar