Annons


Annons


På stranden med Magdalena Graaf


Jag är tillbaka! från värmen hem till kylan kan man lugnt säga.. Herre gud vad ÄR detta för väder? Vi skrattade lite så där härligt skadeglatt i lördags kväll över ett glas vin när en av oss tjejer fick ett sms hemifrån där det stod att det var samma temperatur som i mitten av december. Och då hade vi över 25 grader varmt klockan halv tio på kvällen!

Annons

Turkiet var superhärligt och jag kan VARMT (bokstavligen talat) rekommendera några dagar på varmare breddgrader så här innan sommaren kommer till oss. Som jag sa i mitt förra inlägg har jag haft jätteproblem med min uppkoppling hit till bloggen så ni får en liten ”turkiet-samling” nu i stället för dagligen. Handlingen kretsar mycket spännande kring en liten mysig tjejresa, fyra soliga dygn på ett otroligt trevligt, gigantiskt hotell vid kusten.

Vi säger inte mer än så så behöver ni inte gå igång på att jag gör smygreklam! He, he! Hur som har jag valt att lämna mina tjejkompisar i fred från kameran MEN.. tada! Då en av dom är sötaste Magdalena Graaf bara måste jag ju bjuda på några fina bilder!

Finaste Maggan!

Och givetvis fick lilla Sophie hänga på mamma på spahelg!

När man har tillbringat några dagar med Magdalena blir ens vardagliga småproblem så oerhört – ja – just små. Den här tjejen har varit med om en del om jag säger så.. Och det är det som gör henne så cool, stark och härlig att vara med! Magdalena är en riktigt stark tjej som sliter och kämpar med sina fyra killar (söner för att vara övertydlig), jobbar med Postkodlotteriet och drar till Filippinerna med hela familjen för att hjälpa fattiga små hemlösa barn som bor och lever på soptippar och kyrkogårdar.

Exet Magnus Hedmans har precis haft den underbara smaken att skriva ner familjens bravader i en bok och om det har Magdalena inte så mycket alls att säga mer än ”Det får stå för honom, jag vill inte hjälpa honom med pr eller säga något om den för barnens skull”. Men vi kan väl alla förstå hur det känns att bli omskriven av sin exman utan att ha fått läsa en rad eller bli tillfrågad innan…

Sköna dagar på stranden med powerwalks och bad hade vi allt och jag kan väl säga att några dagar till inte skulle skadat när man kommer hem till det här regnet..

Där ligger Maggan och sover i vattnet!

I morgon bjuder jag på lite damgolf! Så kika in ni som kan tänkas gilla det! Och så tar vi veckans snackis tycker jag – även om jag legat i solen har jag minsann snappat upp ett och annat.. he, he!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar