Annons


Annons


Patrik Sjöberg och Dogge Dogelito veckans pinsammaste…


Veckans absolut pinsammaste divor är utan tvekan före detta höjdhopparen Patrik Sjöberg samt före detta rapparen (när gjorde han något musikaliskt senast??) Dogge Dogelito. Med stora bokstäver frågar jag mig VAD ÄR DET MED DESSA BÅDA HERRAR?? VARFÖR följer man med på sådana här pressjippon om man inte vill ha med pressen att göra? Jag förstår faktiskt inte? Alla är på strålande humör och vi fotar och gör små roliga intervjuer, äter av den goda bjudmaten och dricker av den goda bjudspriten men… Icke herr Dogelito inte för nej, nej här måste det divas och spelas svår. Ehhh… Har jag missat något här eller? Pratar vi om kungligheter som förföljs dagligen av fotografer och reportrar? Pratar vi superstjärnor som tröttnat på paparazzis? Knappast. Vi pratar en före detta längdhoppare och en före detta rappare. Varför dom egentligen är inbjudna ställer jag mig kanske lite frågande till men å andra sidan är det ju kul med variation på röda mattan. Så här lät det när vi ville ta en bild på Dogge:
– Men å så fina ni är där lilla familjen i poolen! Kan ni inte krypa ihop lite så får jag ta en fin bild till Svensk Damtidning?

Annons

– Absolut INTE. Vi vill inte vara med på några bilder idag.

– Ehhh? Nehej. Det var ju lite konstigt eftersom ni är här. Men jag kanske bara kan få ta en bild på dig och din fru då, så struntar vi i bebisen?

– Nej sa jag. Vi har sagt inga bilder idag.

– Ok. Ska jag ta en snabb bara på dig då Dogge? Ni är ju ändå inbjudna hit till invigningen så det kanske är kul att få med dig i alla fall i reportaget!

– Nej, inga bilder alls.

Så det här är den bild vi har på Dogge från hela bjuddygnet till Danmark. Tydligen passade det rapparen bra att gå upp på scenen och babbla lite rappigt efter några drinkar på kvällskvisten..

Så det här är den bild vi har på Dogge från hela bjuddygnet till Danmark. Tydligen passade det rapparen bra att gå upp på scenen och babbla lite rappigt efter några drinkar på kvällskvisten..

Och så har vi divan Patrik Sjöberg…


(1)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Patrik Sjöberg och Dogge Dogelito veckans pinsammaste…”

  1. Katten! Klart att Patrik blev förbenad på dig om du sa att han var längdhoppare. Han var höjdhoppare! Men sen tycker inte jag att tidningarna ska bry sig om någon av de två. Den enda människan som nu är levande i världen som skulle kunna sätta näsan i vädret, det är Mandela. Och inte gör han det. En mer ödmjuk människa får man väl leta efter. Snacka om skillnader. Vad har de här två tillfört mänskligheten? Och ändå beter de sig som om de trodde att hela världen vet vilka de är! Ta inga mer foton på de här herrarna! Låt dem försvinna in i dimman istället.

  2. Huvudsyftet med dessa gratisbjudningar är väl inte att gästerna måste ställa upp på bild i skvallerpressen? Det står det inget om på inbjudningarna!

    1. Kanske inte huvuduppgiften – den är nog att ge pr åt själva tillställningen. Men de som går dit vet mycket väl att företaget bakom premiären eller festen väldigt gärna vill ha pr i form av att tidningar och media bevakar eventet. Det är liksom lite därför man som känd person blir inbjuden. För att det ska bli ett vimmel och lite skriverier om eventet! Så min uppfattning är att om du absolut inte vill hamna på bild på vimmelsidorna kanske du inte behöver komma. Det är ju i väldigt, väldigt få fall som du som känd person är inbjuden för att du är nära vän med den som håller i tillställningen.

      Sen är det viktigt tycker jag att vi aldrig går till tillställningar utan att vara inbjudna – så det är ingen som behöver bli överraskad över att det finns fotografer på plats! Det vet dom alla mycket väl när det är en festfixare som skickar ut inbjudan.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar