Annons


Annons


Prins Daniel i Båstad


Prins Daniel i Båstad! Japp, jag har träffat Daniel Westling där flera somrar i rad men då var han inte prins inte utan en (nästan) vanlig kille som var där på jobb som personlig tränare åt några rika herrar som ville ha kombinationen tennis och träning. Det som slog mig mest när jag fick en första liten intervju var hur liten han är. Ingen reslig jättegymkille inte utan väldigt vänlig, nästan på gränsen till blyg och i mina ögon ganska så kort och smal. Och innan han smet in till tennisen ställde han snällt upp på en bild som jag tog med mobilen och sa med ett leende att Svensk Damtidning – jo, den gillar hans mamma så den läser han ibland!

Annons
Innan han blev prins med hela svenska folket! Den här bilden tog jag med min mobil efter att jag fått ett litet trevligt snack med herr Westling utanför centercourten.

Innan han blev prins med hela svenska folket! Den här bilden tog jag med min mobil efter att jag fått ett litet trevligt snack med herr Westling utanför centercourten.

Jag tycker faktisk Daniel är snyggare i de här lite mer diskreta glasögonen än de markerade han bär idag.

Varje sommar bor vi i pressgänget på Pensionat Hjorten precis i början av infarten till Båstad. Och här på restaurangen serveras landets i särklass godaste plankstek med en grym bit oxfilé – något såväl Fredrik Ljungberg, Zlatan, Svennis, Lena Olin och Lasse Hallström uppmärksammat. De äter här varje sommar! Och så Daniel såklart. Varenda sommar dinerar han här på Hjorten och varenda sommar tittar vi på varandra, han och pressgänget, och i glatt samförstånd hälsar vi artig och han vet att vi respekterar hans privata middag här och vi vet att han ställer upp på bilder och litet snack nere vid centercourten dagtid. Men på Hjorten råder privatliv – även för våran prins Daniel. Det är härligt när vi kan ha så tycker jag – tänk er England…. Jesus, där hade dom spärrat av stället om någon kändis ville äta sin plankstek. Och det roligaste är ju också att vi alla i pressen bor på stället! Vilket kändisarna väl vet.

Pensionat Hjorten

Här både bor och äter såväl vi i pressgänget som våra största kändisar.

Här både bor och äter såväl vi i pressgänget som våra största kändisar.

Jag glömmer aldrig när Fredrik Ljungberg kommer in tillsammans med Martin Dahlin, Uffe Ekberg med flera och har ett bord bokat. Ett bord som visar sig vara precis bredvid vårat långbord där ALLA i pressen satt. Johan T Lindwall på Expressen, Daniel Nyhlén, Hasse Shimoda med flera. Uffe Ekberg hälsar glatt, Martin Dahlin ser lite småsur ut och Fredrik Ljungberg ja, han stegar fram till vårat bord, ursäktar att han stör och säger att han bara vill tacka oss för att vi är så bra och alltid snällt frågar först om vi får ta en bild eller två.
– Jag vill bara att ni ska veta hur mycket jag uppskattar det nu när jag bor i England och är förföljd hela tiden.
Sen åt vi och festade tillsammans hela gänget!

Trevliga Fredrik Ljungberg tar sig alltid tid för alla som vill fotas tillsammans med honom. Även om det är mitt i lunchen...

Trevliga Fredrik Ljungberg tar sig alltid tid för alla som vill fotas tillsammans med honom. Även om det är mitt i lunchen...


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

18 kommentarer till “Prins Daniel i Båstad”

 1. Håller med milady. Dom här glasögonen var bra på Daniel. Men varför det hemska armbandet??? Överhuvudtaget så är armband på karlar vulgärt IMO

 2. Någon som vet hur långa Victoria resp. Daniel är? Jag har sett kungaparet live och de är också ganska korta. Jag själv är 164 cm och drottningen såg lite mindre ut 🙂
  mvh

 3. Och JA! De här glasögonen passar honom mkt bättre. Jag tycker det är synd han har de svarta, de förstör helhetsintrycket och man ser inte hans ansikte så bra. Snygg är han iaf 🙂

 4. Hela kungafamiljen består av små, kortväxta personer.
  Så Daniel passar bra in i gänget.

  Märkligt med tanke på alla långa, ståtliga Bernadotter
  även prinsessorna.
  Margareta, 1,80 cm.
  Birgitta 1,74 cm
  Desiree 1,72 cm.
  Christina däremot är liten.

  Märkligt och tråkigt att kungen och hans barn är så kortväxta.
  Men drottningen är ju också liten till växten.

  En kortväxt person kan aldrig bli ståtlig och elegant.

 5. Jag har hört av flera personer som sett drottningen ”live” att hon är mycket mindre i verkligheten än hon ger intryck av på bild. Alla barnen är längre än hon. Kan hon vara så kort som 1,60? Då borde varken Madeleine eller Victoria vara längre än 1,65, max 1,70? Kommer någon i kungafamiljen över 1,80, inkl kungen och Carl Philip?

 6. Ja när man ser dem på nära håll blir man förvånad över hur korta de är allesammans! Ingen av herrarna i den ”innersta kretsen! ser ut att vara mer än max omkr 1.70 långa.

 7. Hjorten ser mysigt ut. Själv bodde jag på ett supertrevligt ställe i år vid namn Killebacken21. Det har ett perfekt läge nära Pepes och Loft och urgulliga rum. Och det var verkligen kändistätt. Kan rekommenderas!

 8. Jag stod bredvid Kungen vid ett tillfälle.
  Jag är 1,71m men Kungen var en bit kortare.
  Jag tror Victoria är 1,64 eller 1,65m.
  Drottningen 1,62m.

  Men hur lång är kronprinsessan Letizia?
  Hon är väl på gränsen till dvärg.

 9. Gällande Daniels armband så är det kanske prinsessan Birgitas ” magnetarmband”. Drottningen hade ju ett i guld.( När fasen blev guld magnetiskt.) Det armbandet var dock fantastiskt effektivt. Drottningen måste åka reguljärt på grund av sin rygg. Efter flög Sverige planen med hovet. När hon kom hem hade armbandet fungerat. Hon kunde köra snöscooter i Åre.

 10. Citerar Rektorn på Lillsveds Folkhögskola i Dokumentären. königskinder. prinz aus Ockelbo.

  Rektorn uppger att Daniels studieintresse var minimum. Han raggade RIKA som kan försörja honom.

 11. Lövis – jag såg dokumentären också men kommer inte ihåg det där… Hur uttryckte de det på tyska exakt ?

 12. Ines – 15 – och varfor ska vi blanda in tyska i svenskdamtidning?
  Det racker alldeles fullstandigt med dom nordiska vannerna som skriver har.
  Tar tillfallet i akt och ber om ursakt att jag skriver med engelskt tangentbord.
  Tack for ordet!

 13. Forresten, har inte Daniel lagt ut val mycket dom senaste aren?
  Han far passa sej sa han inte slutar som Albert av Monaco!
  Kungen ar daremot i fantastisk trim.

 14. Jag vill bara poängtera Daniels glasögon & hår !!!!
  Visst ser Daniel bättre ut i dessa glasögon. Pricken över I:ET vore även om han lade in en liten mörkare ton i sitt hår ???
  Sedan hur långa och korta vara Kungliga är ???
  Det är väl helt ointressant !!!!!!!!!!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar