Annons


Annons


Prinsens partykväll


Prinsen hade en riktig helkväll med killkompisarna i lördags! Och för att låna min kollega Johan T Lindwalls uttryck kan jag berätta att ”mina spioner” i partynatten hamnade vid samma festbord som självaste prinsen och där mina vänner, där sparades det inte på krutet om jag säger så… Skumpan flödade och förutom prinsen och några av hans bästa vänner var även två livvakter på plats. Men dom höll sig givetvis från skumpan och drinkarna och stod lite vid sidan om och såg coola ut. Och prinsen – ja han var verkligen i sitt esse och stod tillslut i en av sofforna uppe på nattklubben ”V”, Sturecompagniets vipp, och tokdansade! Vilket man egentligen inte får göra men vi kan väl säga att ställets vakter hade lite överseende när dom såg vem det var som dansade loss där i soffan.

Annons
I vippen "V" på övervåningen i Sturecompagniet festade prinsen loss i lördags natt.

I vippen "V" på övervåningen i Sturecompagniet festade prinsen loss i lördags natt.

Och flickor – ja visst fanns det flickor kring prinsen! Väldigt, väldigt söta och väldigt, väldigt intresserade av våran snygga prins men han verkade mest intresserad av att dansa så det var ingen speciell som fick komma nära. Inte just där och då i alla fall… Men att han är en riktig gentleman som såg till att alla i sällskapet hade i glasen berättade min lilla partyspion glatt.

Duktig på att festa och tjejernas favorit i lördags natt på nattklubben "V". Självklart pratar jag om våran snygging till prins!

Duktig på att festa och tjejernas favorit i lördags natt på nattklubben "V". Självklart pratar jag om våran snygging till prins!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

18 kommentarer till “Prinsens partykväll”

 1. hmm det haer med soffdans ?? hehe skall det vara kul ?? eller….
  aeh man har vael blett gammal ?? kul att dom har vett att roa sig iaf…
  nu brande dom vael en hundring igen ?? marie ceder !! upp til kamp emot skumpan… sista skriket var daer.. det ar internationalen…som Du har kaer ?? hehe 😉

  1. Måste väl erkänna att jag har provat på den omtalade soffdansen – man är väl inte vimmelprinsessa för intet! Och visst är det kul att dansa loss ordentligt! Det tror jag alla skulle må bra av lite då och då – släppa hämningarna och bara låta sig dras med av musiken och av lusten att dansa! Men sen är det ju klart att det går lika bra att dansa av sig på dansgolvet.. Sofforna är ju först och främst till för att vila upp sig i när man dansat klart. Men vill man synas lite extra – vilket tydligen prinsen vill – så syns man ju onekligen om man ställer sig på en stol eller i en soffa och dansar.

 2. Ja, Martin, jag tycker att Internationalen är en väldans klämmig sak som en gång i tiden sjöngs av folk som verkligen hade anledning. Dock ska du veta att jag i alla val jag lagt min röst i ej röstat på vare sig S eller som de nu kallar sig V.
  Jag kan uppriktigt inte förstå var Du fått det ifrån!

 3. Kul att han är ute och roar sig. Men ärligt – det här med soffdans känns som ett jäkla tramseri av några infantila överklassbrats som tror dom gör sig lite coola genom att ”bryta mot regler” osv…
  Otroligt passé och tramsigt..
  Varför inte lite vuxen partystil ? Har svårt att tänka mig att tex spanske Felipe uppträdde på samma sätt i sina ungkarlsdagar..
  Kom igen, du är ju över 30… Våga vara vuxen 😉

 4. Prins hit eller dit….vad är det för trams med dansa i soffor???
  Kan Prinsen göra hemma i egna soffor, passar sig ej i offentlighetens ljus!!!

 5. min dotter dansade i sängen tills hon var typ 11- som sagt väx upp. Rodnar nästan när jag tänker på 30åringar som hoppar i soffor, dessutom andras soffor. jisses
  Martin det har inget med ålder att göra om du inte gillar sånt. Det har med etikett och hänsyn att skaffa tycker nog dom allra flesta.

 6. SD skrev ju för inte så länge sen att även vår kung och drottning hoppar runt i sofforna när dom är på fest. Tror inte på det.
  Skulle själv kasta ut gäster som fick för sig att hoppa i mina soffor.

 7. Enligt mina spioner ( bl.a. reporter S.D) så var prinsen enligt egen kommentar ” Skitfull !”
  Kungen har bl.a. dansat i sofforna på Noppes med inbjudna damer.
  På Stora Wäsby var kungen, drottningen, Victoria lätt klädda i bastkjol och svärtade. De skulle föreställa kannibaler. Daniel skulle vara storiltjgare. Halvnakna kockar skulle föreställa kannibaler. Svärtade o.s.v. Lättklädda kannibalflickor serverade drinkar på importerad orm. över grillar stekte, falska, kannibaler, importerad Zebra. Det var hålligång och afrikanska danser med inhyrda lättklädda fördansare. Oj! Så roligt kungafamiljen hade när de studsade omkring.
  Djurvännen ”Kungen” mumsade Zebra och mådde gott. Mian undersökningar pekar på att Zebra och orm inte var korrekt importerad.
  i sandhamn och smögen stod prinsar och älskare på sina båtar och pinkade inför publik. Det var tokpinknödiga !
  Leve Konungen !

 8. hej martin
  nej jag såg inte dom var det om Mary eller? Vad det än var så har jag inte sett dom. synd verkligen
  God fortsättning på julen!

 9. tack Martin jag har tittat och begrundat- och nu är jag säker på vem som är min favorit av svägerskorna-Europa är ändå europa. Passar perfekt med en titt i arkiven denna blåsiga Juldag i norden.
  Må bra!
  C

 10. slutet var riktigt rörande- jo det är en krutdrottning- jag tror hennes favorit är Harry- eller jag kanske vill tro det bara…

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar