Annons


Annons


Prinsessan Madeleine i träningstagen och Sofia Hellqvist i mataffären


Sprang på prinsessan Madeleine härom dagen, och lite senare samma dag hamnade jag bredvid Sofia Hellqvist i mataffären på Gärdet. Tänkte på det nu när jag bläddrar i Expressens bilaga där det basuneras ut att Madeleine och hennes väninnor tydligen fryser ut lillbrorsans nya flickvän. Vi får väl hoppas att så inte är fallet då jag vet att syskonen Bernadotte står varandra väldigt nära. En utfrysning av någons respektive är ju inte särskilt moget och är det någon som borde vara lite mjuk när det kommer till val av partner tycker i alla fall jag att det är lillsessan. Eller?

Annons

Madeleine sprang jag in i när hon var på väg runt Djurgården på powerwalk. Träningskläder, keps och mobilen i högsta hugg. Och en väldigt hurtig fart måste jag säga! Det som förvånade mig lite var att vi gick förbi varandra igen när hon gått sitt varm och då pratade hon FORTFARANDE i mobilen. Dom mobilbatterierna skulle jag gärna vilja ha! Och det lååååånga samtalet skulle jag gärna vilja hört.. Spännande.

I raskt takt powerwalkade prinsessan runt Djurgården iklädd mörk keps och ett fast tag i mobilen.

I raskt takt powerwalkade prinsessan runt Djurgården iklädd mörk keps och ett fast tag i mobilen.

Sen gick hon mot sin lägenhet på Östermalm så nu verkar det i alla fall som att hon bor där igen. Snackades ju om att hon inte trivdes där efter brytningen med Jonas och har huserat hos mamma och pappa på slottet, men den tiden verkar över.

Sofia och jag bor tydligen grannar här på Gärdet. Jag bor vid Tessinparken och handlar mest i Fältan men den här kvällen kilade jag in uppe på mini-ICA Gärdet och där bland grönsakerna botaniserade ingen mindre än fröken Hellqvist. Söt som en liten rådjursunge i jeans och vit blus.

Sofia och jag bor tydligen grannar här på Gärdet. Jag bor vid Tessinparken och handlar mest i Fältan men den här kvällen kilade jag in uppe på mini-ICA Gärdet och där bland grönsakerna botaniserade ingen mindre än fröken Hellqvist. Söt som en liten rådjursunge i jeans och vit blus.

Nepp, jag stannade inte och tittade vad hon handlade. Men grönsaker och frukt blev det i alla fall!


(1)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

9 kommentarer till “Prinsessan Madeleine i träningstagen och Sofia Hellqvist i mataffären”

 1. Säkert jobbigt för bortskämda Madeleine att få den vackra slanka Sofia som konkurrent om uppmärksamheten!
  Men Sofia.. som varken röker eller festar som Madde… föredrar säkert Victorias sällskap!

 2. Sakert jobbigt for trashiga Sofia att ha den intelligenta, vackra Madeleine som konkurrent om uppmarksamheten!
  Men Madeleine..som varken behover visa sina nakna brost och ett framkort underliv eller hanglar med porrstjarnor… foredrar sakert vanner med lite klass!

 3. lägg ner tina. ja sofia ser söt och oskyldig ut, men alla vet ju att hon inte är det… sen tycker jag att svenska folket är orättvisa mot madeline. ja, hon festar, men hon har inte gjort några saker som HON måste skämmas för. att svinet jonas ”spolade” henne och hoppade i säng med en norska kan man ju bara beskylla jonas för. att ge madeleine pisk för det är som att beskylla ett våldtäktsoffer för våldtäkten. bara taskigt och omoget.

 4. Ja Sofia er rådyrsøt som Mia skriver. Men se på bildet,- den hårfargen og fasongen gjør henne unødig ”billig og glamour-modell lik” .

  Hennes rådgivere; gi Sofia en mer sofisticated look !

 5. #3 Tina,

  Etter min mening har Madeleine alt unntatt evnen til å velge killar som er verdt hennes kjærlighet.

  Hun bør søke hjelp for å forstå hvilken type mann hun trenger, paralellt finne ut hvorfor hun (ubevisst) søker menn som forråder og fornedrer henne.

  Dette ser ut til å være et mønster,- som hun forøvrig deler med mange unge kvinner?

 6. Jag tycker att Sofia H skall ha sin naturliga hårfärg. Inte det där blåsvarta. Det ser så billigt ut. Likaså lösögonfransarna. Hon är ju inte porrmodell längre. / Inga

 7. Prinsessan Madeleine är söt och man behöver inte gilla alla för den saken skull kan man ändå respektera sina syskon, vilket jag tycker hon gör. Madeleine har en naturlig skönhet. Plocka bort de färgade håret, lösögonfransarna, ser ut som hårförlängning också så ser Sofia bara konstlad ut.

  Alla känner dessutom till alla de bilder som florerar runt på Sofia och jag tycker inte det är rättvist att jämföra henne med prinsessans tidigare val av pojkvänner. Mig veterligen har inte deras mer intima delar visats upp runt om i pressen eller har vi missat något ?

 8. Visst får prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria ha kvar sina väninnor, som tex. Emma Pernald, eller hur!? Vad menar du egentligen ”Vimmelprinsessan”? De behöver inte byta EP, som de har känt 10 år, mot Sofia Hellqvist, som de troligen känner inte alls. Och kanske inte vill lära känna heller, vem vet. Det är prins Carl Philip, som har bytt flickvän, men inte ens han kan kräva sina syskon att byta väninnan!!!

 9. Både Sofia och Madeleine är två skitsnygga tjejer! Kan det inte bara få vara så? Det handlar väl bara om att den ena av dom har lite andra förutsättningar…

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar