Annons


Annons


Prinsessan och perukstölden…


Prinsessan och perukstölden … Det ni, det låter som en riktigt dålig film men är faktiskt helt sant! Christer Lindarw berättade både det ena och det andra om vad som händer och sker innanför slottets väggar och en riktigt rolig grej var att sötaste Prinsessan Lilian tydligen är värsta spexaren! För Christer har hon berättat att hon varje jul – ja, när kungabarnen var lite yngre då – satt ihop ett litet spex som hon framförde till allas glädje. Och den här julen skulle hon göra något spex med Japan-tema och ringde helt sonika upp Christer ”dragshow-queen” Lindarw i jakten på en geisha-peruk. Och det hade han givetvis och snäll som han är lånade han ut den. Herre gud, när en kunglig ringer och vill låna något tror jag det att man säger ja!

Annons

Men har han fått tillbaka peruken? Nepp! Ha, ha! Det är ju bara för roligt! Jag riktigt ser framför mig hur Lilian trippar in där mitt i julmyset på slottet och gör sin fina lilla sketch i peruken till prinsen och prinsessornas stora förtjusning! Och hur Christer i alla år saknat sin peruk men inte vet hur han ska göra för att få tillbaka den…

Christer Lindarw i en av sina många, många peruker. Men på platsen för den fina geishaperuken är kroken tom...

Christer Lindarw i en av sina många, många peruker. Men på platsen för den fina geishaperuken är kroken tom...

... för den hänger hemma hos prinsessan Lilian!

... för den hänger hemma hos prinsessan Lilian!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Prinsessan och perukstölden…”

  1. Vad kul med bilder på lilian, hur mår hon tror du att hon kommer vara med på bröloppet nästa år

    En annan festlig bild på lilian är nyårsafton 1999/2000 då hon bar en klännings om såg ut som en silver klocka

    Jag har en fråga skulle vilja se bilder på lilian från varje nobel år som hon varit med. Finns det några bilder i Svensk damtidnings arkiv?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar