Annons


Annons


Rik, rikare…. Grevinnan Marie Douglas


Jag kan inte hjälpa det.. Jag skäms lite och jag känner ändå att jag måste erkänna för er att när jag träffar någon som har sådär galet mycket pengar – så mycket pengar så att även om hon försökte skulle det vara svårt att göra av med – ja, då kan jag inte hjälpa att jag tittar lite extra. Vad har hon på sig, hur verkar hon vara som person.. För erkänn nu – det kan inte BARA vara jag – som ändå, ibland, undrar hur det skulle kännas att aldrig behöva tänka på prislappen…

Annons
Estelle Nordenfalk och grevinnan och miljardärskan Marie Douglas i vimmeltagen.

Estelle Nordenfalk och grevinnan och miljardärskan Marie Douglas i vimmeltagen.

På bild ville hon helst inte alls hamna, grevinnan Marie Douglas, men min duktiga fotograf Cia spottade henne när hon och väninnan Estelle Nordenfalk försökte smita in på modefesten på Operaterrassen. Hur hon verkade vara som person? Väldigt glad, trevlig, fnittrig och söt! Och ägarinna till Falsterbos dyraste gård genom tiderna. 31 miljoner fick hon punga ut med. Det ni!

Veckans panik!

Där var den! Grete Qviberg med sin telefon - lycka!

Där var den! Grete Qviberg med sin telefon - lycka!

Stod affärskvinnan Grete Qviberg för! Plötsligt blev den annars så väldigt lugna och alltid glada Grete panikslagen.. ”Min mobil är borta!!! Herre gud, det är inte sant.. Jag måste ha tappat den där inne”, nästan skrek Grete, slängde sin tunga fina päls i fotograf Fredrik Hessmans famn och rusade in till festen igen. Och då kan jag tillägg att det sällan varit så fullt med folk inne på Operaterrassen…

Men ibland har man en liten ängel på sin axel och Gretes måste ha varit på särdeles gott humör för efter några minuter kom hon ut med världens största leende i ansiktet och mobilen i handen.
– Det är ju helt fantastiskt! Jag hittade den! Jag visste var jag suttit och den måste ramlat ur min ficka och så som i en dröm låg den kvar där på golvet bredvid soffan när jag kom dit! Man har ju hela sitt liv i den här lilla grejen så jag är minst sagt glad nu, pustade Grete och kunde fortsätta sin färd hem.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

12 kommentarer till “Rik, rikare…. Grevinnan Marie Douglas”

 1. men är allt avgjort till grevinnan Douglas fördel? Håller helt med, nog undrar man hur kassarna från mataffären ser ut.
  Och om hon verkligen bor i Sverige, det skulle jag aldrig göra om jag hade mycket pengar.
  Men hon kanske inte kan mycket mer än engelska och svenska.
  Då blir man begränsad.

 2. De borde hålla kvar prislapparna på kläderna annars kan man inte se om dom är dyra eller inte.

  Det finns tydligen någon annan som tycks ha samma humor.

  1. Bra skrivet! Att på egen hand jobba ihop en förmögenhet i det här landet är inte det lättaste… Men herre min gud så hårt vi jobbar för det! Ha, ha!

 3. Ja menar hur fick hon dessa pengar. Det säger ju en hel del om henne som person. Sen har jag hört från min svägerska som red med henne för flera år sedan att hon varken var glad eller fnittrig utan en riktig bitch. Jag är inte förvånad och ej heller imponerad av den kvinnan.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar