Annons


Annons


Så skämmer kändisarna bort sig i påsk


Hur skämmer ni bort er nu när det ÄNTLIGEN är lite påskledigt? Vore kul om ni orkade skriva en rad eller två så får jag veta vad ni har för ”skämmabortdrömmar!” Själv sitter jag på trappan hos min Mikaels familjs underbara ställe i Fiskartången, Västkusten. Lillen sover i vagnen och jag smaskar fruktsallad och väntar på våran promenix över bron till Smögen för räkinköp. Mycket trevligt!

Annons

Jag passade på ute i vimlet att fråga några av våra kändisar hur just dom gör för att skämma bort sig lite extra.

Så skämmer vi bort oss

Härliga skådisen Kim Anderzon myser till det såhär:

Kim Anderzon, skådespelerska

–       Vardagslyx för mig är att bada i mitt nya spa! Vi har byggt ett utomhus-spa där jag ligger och njuter så fort tillfälle ges. Sen unnar jag mig en ridtur varje dag också, det är livskvalitet för mig. Att få komma ut i naturen och känna den fräscha, friska luften. Och så lite romantiskt utespa på det!

Och skådiskollegan Anki Lidén hon ploppar en skumpaflaska med sambon Claes!

Anki Lidén, skådespelerska

–       För att skämma bort mig dricker jag champagne! Jag unnar mig en vällagad middag med denna fantastiska, bubblande dryck! Den får vem som helst att må som en prinsessa vilket gör livet lite härligare att leva!

(i morn får ni veta hur Lill Lindfors och Steffo Törnqvist skämmer bort sig!)


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar