Annons


Annons


Sessa mot sessa


”Sessa mot sessa”, ”Prinsessbråket i full gång”, ”Vem vinner kampen om det bästa bröllopet?”. Rubrikerna är många och det enda jag tänker om och om igen är VARFÖR i hela världen skulle prinsessorna bråka och vara arga på varandra för att dom båda två ÄNTLIGEN fått ett frieri och en kärleksring av sina älskade pojkvänner? Jag förstår inte kvällspressen som frossar vidare i huruvida värsta systerbråket nu kommer bryta ut ju närmare bröllopen vi kommer. ”När det börjar närma sig bröllopsdags är frågan hur långt systerkärleken räcker? Det hela kan mycket väl utvecklas till ett kungligt minikrig”, skriver en av kvällstidningarna.

Annons

Varför då? Varför skulle det bli en fajt systrarna emellan bara för att båda två äntligen ska få gifta sig med männen de älskar? Jag tror i stället att prinsessorna är jättelyckliga och glada för varandras skull och kommer stöttaoch hjälpa varandra i alla förberedelser inför den stora dagen. Jag har syskon och det är väl självklart att man stöttar varandra och bara är glad för den andres skull om något kul händer.

Nej, jag tror helt enkelt att det hela egentligen bara är kvällstidningarnas sätt att försöka få till rubriker och småskandaler som egentligen inte alls finns. Och det är ju inte så ovanligt av dom om vi säger så…

Själv tror jag att systrarna kommer stötta och hjälpa varandra - precis som syskon oftast gör.

Själv tror jag att systrarna kommer stötta och hjälpa varandra - precis som syskon oftast gör.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Sessa mot sessa”

  1. Varför i herrans namn tror ni att det är bråk.Båda vet vad som gäller att Victorias är viktigast ur kunglig synvinkel,men ur deras egen är bådas lika viktiga,jag tror att de bollar ideer mellans sig,goda relationer syskon emellan bruka leda till att man hjälps åt.Det är ju bara löjligt och tramsigt om så inte skulle vara fallet.Som de två vuxna intelligenta kvinnor de är.Samtidigt undrar jag varför i all världen fortsätter ni att kalla dem kungbarnen,detta epitel har de växt ur för länge sen.Tack för ordet.

  2. Tack Mia, för att du skrev detta! Precis så tycker jag också. Jag tror inte de bråkar vare sig mer eller mindre än man gör i en vanlig familj. Tror som du att de är glada för varandras skull och att de har väntat på detta länge!
    Det kommer bli två helt underbara bröllop det är jag helt säker på!

  3. Skönt att ni håller med mig! Och så vill jag bara svara Lena att det är ju bråk vi INTE tror att det är! Det är kvällstidningarna som håller på och skriver om prinsess- och systerbråk hit och dit vilket är just det som jag reagerat över och ville svara på!

  4. Ok,jag tänkte just inte att anklaga dej,så ta det inte så.Jag menar i stort så skrivs det om att det skulle vara bråk.Inte specifikt i SDT.Jag gillar tidningen helt och fullt.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar