Annons


Annons


Singelkillen det tisslades om mest på galan…


Det var många snyggingar på galan men en som det tisslades och tasslades om lite extra… Peter Magnusson – vi kan väl kalla honom stjärnskott tycker jag! För så mycket Peter som det är just nu är nog svårt att slå! Succé med filmen ”Sommaren med Göran”, succé även med pjäsen ”Tjejen som visste för lite” med Pernilla Wahlgren och Martin Björk och så min personliga favorit, tv-serien ”Blomstertid” som gick i 4:an för ett tag sedan. Den är inspelad i Bromma Gymnasium där jag själv gick  – faktiskt tillsammans med Peter – så visst är det lite speciellt då miljöerna är ”mina” och Peter är en barndomsvän. Men förutom det så är den bara så otroligt bra gjord tycker jag. Modigt gjord och Peter sa själv när jag frågade honom om vem av de tre karaktärerna som han var mest lik att han kunde ha blivit alla tre.

Annons

Hur som helst så har Peter gått från att vara kungen i ”Hey Baberiba” till allt jag nämnt ovan och när han nu dök upp på Guldbaggegalan supersnygg i sin smoking började det tisslas i kulisserna. Varför är han alltid själv? Varför har han ingen flickvän? Eller har han det men är en sådan där hemlig typ som lämnar henne hemma när han går på galor?

Snygg som få i sin smoking. Peter Magnusson fick tjejerna i pressen att börja tissla..

Snygg som få i sin smoking. Peter Magnusson fick tjejerna i pressen att börja tissla..

Peter frågade mig hur det var med lillen och hur det är att ha blivit mamma – så naturligtvis frågade jag honom tillbaks om det inte var dags själv snart för papparollen.
– Det är klart att jag vill, men det är ju bra att hitta den perfekta mamman först, svarade han med ett stort leende.

Så av det svaret att döma är det nog fortfarande fritt fram för alla som känner för att ta den rollen!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

3 kommentarer till “Singelkillen det tisslades om mest på galan…”

    1. Nepp, dom har aldrig varit mer än goda kollegor – spelar ju tillsammans i ”Tjejen som visste för lite”. Men som det låter just nu är Pernilla åter igen tillsammans med exet Joakim Lennholm. Som även han är en gammal skolkompis till mig! Världen är bra liten ibland eller hur! Såg bilder på paret från Thailand med lille sonen och jag hoppas att dom hittar tillbaka till varandra – tycker om när barn får ha båda sina föräldrar. OM föräldrarna vill och gör varandra lyckliga. Men det tror jag att både Pernilla och Joakim både gör och vill!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar