Annons


Annons


Skarsgårdstätt på Kronjuvelerna


Hur har ni det i midsommarfirandet? Bra hoppas jag! Själv har vi det precis så svenskt och skärgårdsaktigt som det ska vara! Sillar, nubbar, mängder av jordgubbar och så miljoner av små söta barn. Ja, kanske inte riktigt miljoner men lite kort kan jag berätta att vi jobbar på bra här på vår skärgårdsö Boholmen med att befolka den. Jag och min bror har tre kusiner och vi alla (plus våra föräldrar givetvis) delar på en stor tomt här på ön. Jag, min bror och mina kusiner är alla födda mellan 1974-1977. Och nu har vi börjat yngla av oss – något enormt! Lukas har inte mindre än 5 småsysslingar! Och flera är på jäsning! Så ni kan ju tänka er vilken fart det är med 6 stycken små vildar mellan 5 månader och 5 år här på ön…

Annons

Hur som klämde jag in en fin, fin biopremiär innan vi gjorde helg och där dök en hel hord Skarsgårdare upp på röda mattan. Stellan och My har verkligen lyckats när det gäller att befolka jorden med sina barn! Starkt av My att gå ut och berätta om sina svåra år som alkoholist också tycker jag. Öppet berättar hon om hur hon satte supandet framför familjen och hur hon var helt inställd på att dö. Usch, och där tror man att det är värsta familjelyckan med hundra ungar, make med strålande karriär och allt. Man får tänka på det, att det inte är så lätt med livet för alla.

Först kom filmens huvudrollsinnehavare…

Alexandra Rapaport och Alicia Vikander är både snygga och väldigt duktiga skådespelerskor.

Sen är det väl lite lustigt hur vissa beter sig på röda mattan…

I röda byxor kom Loa Falkman med hustrun Rosie och skådisen Michalis Koutsogiannakis.

Loa Falkman är visserligen en av våra allra största kändisar men hans fru kanske inte tillhör precis den skaran. Rätta mig om jag har fel, men Rosie Falkman må vara lite känd men någon superstar kan vi väl inte kalla henne eller? En kollega frågade ödmjukt och snällt om hennes namn och hon sträckte på sig och sa, mycket stroppigt, ”Vad JAG heter? Hmm, borde du veta. Jag heter ROSIE FALKMAN, och jag är faktiskt känd för mer än bara att vara Loas fru.”

Jahopp, nu vet vi det.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar