Annons


Annons


Skvaller från Elle-galan


KVÄLLENS SÖTASTE PAR

Bild: Cia Österberg/Exray

Åh vad de verkar vara söta tillsammans, Gustaf Magnuson och Vicky Andrén. Och snart ska de ju dessutom gifta sig!
– Bröllopsplanerandet går sakta men säkert frammåt, berättade paret för mig under Elle-galan.
Senare på kvällen verkade de ha roligt tillsammans. Det fanns skärmar utställda, ni vet sådana där du sticker ut huvudet genom ett hål så ser det ut som om du har en annan kropp. En sådan skärm ställde sig Gustaf bakom och skrattande tog Vicky kort på sin fästman och pussade honom genom hålet. De verkar vara så fina tillsammans.

Annons

KVÄLLENS HÄRLIGASTE PERSON

Bild: Cia Österberg/Exray

Jag har en ny favorit. Malinda Damgaard vann pris under Elle-galan, och verkar så himla härlig. Hon skämtade om att hon skulle rätta till snusen innan fotograferna skulle ta bild på henne och vi pratade lite om priset. Jag tog även ett gäng bilder på henne med hennes mobil, så att hon kunde få skryta lite på Facebook. Malinda berättade att det kändes jättestort att få arbeta med kronprinsessan inför Estelles dop.
– Herregud det var jättestort för mig! Jätteroligt! Det föll en tår när jag satt hemma och såg allt på TV, berättade hon.

KVÄLLENS HEMLIGA T-SHIRT

Superhemliga Pär Engsheden och superöppna Gunilla Pontén kom tillsammans till galan, och jag passade på att fråga Pär var hans T-shirt som han ofta har på vimmel kommer från…

BILD: Cia Österberg/Exray

– Ska jag verkligen avslöja det för Svensk Damtidning? frågade han mig förvånat.
– Ja, varför inte, svarade jag och fick reda på att T-tröjan kommer från ett skate-märke.
– Jag föll för den eftersom trycket är så grafisk. Och eftersom den är svart och vit passar den dessutom till smoking, berättade han och visade att det även är ett stort tryck på tröjans rygg.
Nu när det vankas prinsessbröllop, får det dig att tänka tillbaka på när du skapade kronprinsessans bröllopsklänning? 
– Oj, jag reflekterar inte över det haha. Men självklart var det väldigt roligt, berättar han.

KVÄLLENS SNYGGASTE PRINSESSVÄN

Bild: Cia Österberg

Andrea Engsäll kom till galan i Hugo Boss från topp till tå! Kul med färg tycker jag! Vad säger ni?

KVÄLLENS TREVLIGASTE PÅ GULDMATTAN

Bild: Cia Österberg

Jag vet att ni inte gillar att jag skriver snällt om Sofia Hellqvist, men sanningen råkar vara som så att hon är väldigt trevlig, och så även på Elle-galan där hon stöttade sin sambo, prins Carl Philip, som för kvällen var en av prisutdelarna. Sofia anlände till galan med sin barndomsvän Cajsa Larsson.
– Jag tycker att det är roligt och spännande med mode, som vilken annan tjej som helst! Men det finns annat som jag är mer intresserad av, berättade Sofia när jag frågade om hennes modeintresse.
Om Sofias klänning kan ni läsa här på Johanna Lejons blogg.

KVÄLLENS DESSERTBORD 

Efter galan bjöds det på buffébordsmat och ett otroligt dessertbord. Kolla in de guldsprayade vindruvorna, så fina!

BILD: Cia Österberg

 


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

18 kommentarer till “Skvaller från Elle-galan”

 1. Kvällens vackraste par var ju självklart Sofia och Carl Philip..!
  Dessutom ursnyggt färgmatchade..!
  Sveriges absolut stiligaste par..!

 2. ”1” Tina,
  Jag kan bara hålla med. Sofia och Carl Philip, prestigelösa, helt utan attityder, och mycket vackra tillsammans.
  Jämför paret G Magnusson och V Andrén.

  1. Ingen artikel har tagits bort från denna blogg åtminstone. Nästan längst ner i detta inlägg kan ni läsa om Sofia.

 3. Du kan gärna skriva om Sofia! De som kritiserar henne är i realiteten nog inte så många! De bara märks så mycket!
  Tycker hon är en stark kvinna som orkat! Hon klär sig snyggt och har ett härligt lende!

 4. Men det är väl självklart att Hellqvist är jättetrevlig mot en representant för Svensk Damtidning, fattas bara annat. Hon är väl inte dummare än så, även om hon bara har en tvåårig estetisk linje på gymnasiet i bagaget.

  Hellqvist vet att ta vara på alla möjligheter att lansera sig själv som prinsessa, hur var det nu hon sa ”Jag siktar alltid högt”. Men hur länge står hon ut med att bli förnedrad av kungafamiljen och C-P, mot att få glittra på galor i fina klänningar, det är frågan.

 5. 9.
  Tror du verkligen att Silvia vill ha Sofia till svärdotter, bara tanken får henne att se rött med tanke på kungens tidigare bravader.

 6. Klart du kan skriva snällt om Sofia 🙂
  Bara för vissa människor har ingen sympati eller moral
  behöver man inte sjunka till deras nivå.
  Sofia verka vara en jätte gullig tjej.
  Har pratat med fler som känner henne och alla talar bara gott om henne. Sofia är nog också en person som skulle aldrig vräka ur sig varken på internet eller i verkliga livet nått elakt om nån annan.

 7. 11#
  Du anser, att de som tycker att Hellqvist inte är lämplig som prinsessa, saknar moral? Att ställa upp på sådana jobb, som Hellqvist gjort, och sedan börja med välgörenhet när hon börjat dejta C-P, då undrar jag vem det är som egentligen saknar moral?

  Det finns ingen som ifrågasätter om Hellqvist är trevlig eller inte, det är hon säkert, men lämplig som prinsessa och därmed som representant för Sverige, det är hon inte. Att tala om moral i det här sammanhanget, det är verkligen inte på sin plats.

 8. Ni som förfäras över Sofias ungdomsynder, har ni aldrig sett en nakenbadare tidigt en sommarmorgon? Det finns många av den sorten! Jag såg själv en känd person stiga upp från plurret en tidig morgon, men varken han eller jag låtsades om att vi sett varan dra!
  Ibland undrar jag om några av dessa kommentatorer kanske är avundsjuka på Sofias nätta figur? Alla vet ju hur Eva och Adamfigurerna ser ut! Ja,det är verkligen tråkigt att man kan hata (ibland) en person man inte känner! ”Det är synd om människorna” Det svenska avundsjukan visar sig här ofta i sitt mest miserabla skick!

 9. Jag tror att du missuppfattar min och flera andras åsikter här angående Hellqvists lämplighet som prinsessa. Jag har inget som helst emot henne som person och är definitivt inte avundsjuk på henne, tvärtom. Det går inte heller att jämföra ett offentligt liv i utvikningsbranschen, med vad man gör som privatperson, det är två helt olika saker. Det är inte heller så att Hellqvist har gjort något enstaka misstag i ungdomligt oförstånd, som också ofta görs gällande här, utan det är en ”karriär” som sträcker sig över ett decennium. Vi har helt enkelt olika åsikter, men bör ändå kunna visa respekt för varandra och inte komma med oseriösa påhopp som att det är avundsjuka och mobbing som ligger bakom åsikten att hon inte är lämplig som prinsessa. Som offentlig person och eventuell representant för Sverige i framtiden, så får man acceptera granskning, annars drar man sig tillbaka från rampljuset, då slipper man det.

 10. # 4 Margareta Heed självklart får du ha vilken åsikt du vill angående Sofia men när du skriver i tidningen bör du nog försöka vara lite mer neutral.

 11. 16 # Tina
  Om Hellqvist ser ett eventuellt giftemål med C-P, som en hämnd på de som inte tycker att hon är lämplig som prinsessa, då kanske hon gifter sig av fel anledning 🙂

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar