Annons


Annons


Skvallersnack från senaste vimlet!


Det var många pratglada kändisar som besökte vimlet ”Känn ingen sorg” i förra veckan. Jag och min kollega Viktoria Sundin pratade om Håkan Hellström, klädval och sommarplaner med mattans trevligaste kändisar.

Annons

 

Bild: Cecilia Österberg

Elsa Billgren kom till premiären så där vintage-chic som alltid med de röda lockarna som matchade en knallröd klänning och en söt handväska – självklart med tillhörande glatt humör! Med sig hade hon maken Pontus de Wolfe och mamma Helene Billgren som även de var sugna att se den Håkan Hellström-inspirerade filmen.
För Elsa är svaret givet vad hon har för relation till Håkan Hellström:
– Det är raspiga lp-skivor i mitt kök. Min favoritlåt är nog ”Ramlar” för den är roligast att dansa till.

/Viktoria Sundin

Bild: Cecilia Österberg

Det går bra nu för Bill Skarsgård, som slagit igenom på andra sidan Atlanten i och med huvudrollen i serien ”Hemlock Grove”. Under sommarmånaderna satsar han dock på hemlandet.
– Jag försöker hinna vara hemma i Stockholm så mycket som möjligt just nu, och planerar att hänga på landstället på Gotland, säger han när vimmelsessan möter honom inför filmen.

Bild: Cecilia Österberg

Jazzsångerskan Carolina Wallin Pérez kom till Stockholms senaste vimmel med en ny frilla, topparna i det korta håret var plötsligt gröna!
– Alla med långt hår färgar ju topparna nu för tiden så jag tänkte att även jag skulle testa på mitt korta hår, och jag älskar det! Jag kommer nog fortsätta med olika färger, säger hon.

Bild: Cecilia Österberg

Författaren Martina Haag har sadlat om för sommaren och blivit programledare för programmet ”Min sommarbok”. Men några nerver inför yrkesbytet hade hon inte.
– Att prata böcker är det roligaste jag vet, om jag gör det framför en kamera spelar eller ingen roll, berättar hon.

 

Bild: Cecilia Österberg

Knallrosa är den tydliga färgtrenden i kändisarnas sommargarderober. Jenny Alversjö från TV4 är några av dem som glassat runt på event i innefärgen.
– Klänningen är ett reafynd från Zara, jag älskar att bära färger på sommaren till skillnad från vintern då det oftast bara blir svart, säger hon.

 


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar