Annons


Annons


Smittat två kändisar med bebishormoner..


Lillen gjorde såklart succé i helgen och nu har jag lyckats smitta två – minst – kändisar med bebishormoner.. Robinson-pinglan Susanne Rittedal har tre barn med maken men blev helt till sig när hon såg lilla Lukas och kunde inte hålla händerna borta.
– Nej, men gud det här är riktigt farligt! Han är ju så ljuvligt go så jag blir helt svag i hjärtat.. Men vi har ju tre barn som börjar bli stora nu så att vi kan göra lite mer egna saker jag och mannen. Vi trivs superbra med vårat liv men nej, nu känner jag ändå att ska vi inte ha en liten till..

Annons

Sen kom Susannes make Martin som även han blev lite bebissugen! Så vi får väl se hur det artar sig där! Kanske blir det en liten till och då är det Lukas förtjänst!

Även sångerskan Tove Jaernek föll som en fura och ville bebisgosa.
– Ja bara måste få vara så fräck och få fråga om det går bra om jag får hålla honom lite? Man blir ju helt tokig av sådana här små mysiga goingar, sa Tove glatt och fick givetvis lånegosa lite.

Så nu vet vi inte hur det blir där hemma heller…

Konstnären Peter Gröndahl däremot, som redan har fyra barn, han gav mig sin bok som bland anant handlar om hur vi blir när vi får barn och hur det påverkar vårat förhållande och våra liv. Ska bli riktigt spännande att läsa – han kan ju garanterat konsten att både måla och prata – nu får vi se hur han skriver! Peter var annars en av dom som spenderade mest tid i spa:t. Där hittade vi honom med lera över hela kroppen på strålande humör!
– Det här är bara för skönt! Först skrubba med den gröna korniga grejen, och sen på med leran bara och så in i bastun. Så blir man som en ny människa nu inför kvällens strapatser!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

(Obligatorisk)Annons

Laddar