Annons


Annons


Snackisarna just nu…


Det är sommar, det är semester och det är INTE så mycket skvaller jag kommer över, tyvärr mina vänner.. Längtar nästan till hösten då allt kommer igång igen! Ha, ha lite tragiskt eller hur! Men jag älskar mina vimmel, alla glada människor som sprudlar för att få trippa röda mattan fram, kollegorna och allt tissel och tassel man får höra. Men så klart, sommaren är superskön också och jag vimlar ändå lite titt som tätt med min Cia. På senaste vimlet spetsade jag öronen till max och gav mig helhjärtat in i lite hederligt tissel med kollegorna. Och här är vad vi avhandlade.

Annons

Stackars, stackars Charlene….

Gud så synd jag tycker om den här stackars kvinnan...

Om bara hälften av det jag läser kring alla bröllopsturer är sant så förstår jag varför hon ser tokbedrövad och fruktansvärt sorgsen ut på alla bilder från bröllopet. Furstinnans rymningsförsök på själva bröllopsdagen.. Bara det säger ju det mesta! Att försöka RYMMA från sitt eget bröllop. Då är man inte särskilt lycklig… Och två faderskapstest som krävs av sin blivande make innan bröllopet!! Jesus, förstår att bruden vill rymma. Passet indraget, smekmånad på skilda hotell. Vilken olycklig soppa.

Och som alltid var väl kollegorna lite av två läger i sina åsikter (usch när jag skriver ordet läger tänker jag ofrivilligt på Norge och de 84 döda ungdomarna… Blir inget kollo för Lukas i alla fall. Så otroligt hemskt.) En del tycker att är man otrogen när man är nyförlovad så är det antingen något som är väldigt fel i relationen, ”luktar” uppgjort lång väg. Är man kär och lycklig är man inte otrogen.

Andra tycker att är man en notorisk kvinnokarl som Albert har rykte om sig att vara, ja då blir det lätt så och det borde Charlene räknat ut redan innan hon lät ringen trädas på sitt finger.

Hmm. Vad tycker ni? Själv tycker jag något i stil med att man kan visst ha haft en ”stormig” tid bakom sig med många partners men hittar man rätt, vilket jag hoppas att man gjort när man ska gifta sig, ja då borde man inte riktigt ha behovet av att vänstra hit och dit med andra. Jag tror att alla kan ändras och att det finns olika förklaringar till det mesta av någons beteende. Men att Charlene verkar minst sagt olycklig, det råder det ingen tvekan om.

”Ge Albert en arvinge, sen är hon fri att lämna Monaco och fursten”, herre gud, vilket århundrade lever vi på? Vore jag henne hade jag ALDRIG gift mig, Inte en enda sekund, för alla pengar i världen.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Snackisarna just nu…”

  1. I loved, loved, loved Winds of Heaven. I gave it to my 81 year old mum and she loved it, and my sestir did too. Now I need to test it on some teens! (Also love the Girlfriends, girlfriends!)

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar