Annons


Annons


Snackisen på allas läppar…


GIVETVIS är den stora snackisen just nu Per Holknekts svek mot hustrun Lena Philipsson – och vet ni, jag fick faktiskt höra ett rykte om att han vänstrat för ganska så länge sedan. Men jag trodde inte alls på det. Tänkte att nej men, de har ju nyligen gift sig varför skulle han ut och vänstra redan nu? Jag menar givetvis inte att det är ok senare i äktenskapet heller men man blir väl ändå lite extra förvånad när det händer så kort efter att ett par har träffats, blivit kära och gift sig? Hur som nåddes mina öron av skvallret att Per stått och hånglat med en annan kvinna än sin hustru på en känd restaurang mitt i Stockholm. Så dum kan han väl ändå inte vara babblade vi i pressen när det här kom upp. Men tydligen kan han det.

Annons

Vad som än ligger bakom tycker i alla fall jag att det är svinigt gjort mot sin fru att vara otrogen upprepade gånger och tänk, nu kanske jag inte ska vifta bort tissel och tassel som jag hör ÄVEN när dom verkar lite för osannolika för att vara sanna…

Det blir inge mera mingel bredvid frugan Lena för Per inte...

Och givetvis igen… är den andra stora snackisen skidesset Anja Pärson som bara gör värsta avslöjandet i radio på bästa sändningstid! Själv satte jag kaffet i vrångstrupen ute på landet när jag lyssnade på radio och hon berättade att lever med en annan kvinna. Det hade jag inte heller någon som helst aning om! Ha, ha! Det hade tydligen ingen journalist i landet någon aning om och jag sa till min man att nu går pressarna för högtryck på kvällstidningsredaktionerna till dagens nästa löpsedel. Coolt att Anja kunnat hålla det för sig själv och ännu coolare att hon så öppet berättar om det i radio för hela svenska folket!

– Jag är skyldig mig själv, och framför allt Filippa, att säga sanningen. Nu är vi fria igen, ryktenas tid är härmed förbi, sa Pärson i programmet.

 

 

 


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Snackisen på allas läppar…”

 1. När alkoholen går in går vettet ut brukar man säga! Passar bra här.
  men man får aldrig ge alkoholen skulden, man betsämmer själv
  om man ska dricka. Att Per H bara tar ett glas vin tror jag inte på det klarar inte en alkoholmissbrukare.ett glas leder till flera till
  en praktfylla.Vet detta av egen erfarenhet. Nykter sedan 15 år
  skulle inte våga smaka en droppe.
  Varför blir folk så provocerade när man tackar nej till alkohol.

 2. Nu är ju inte Flashback någon tillförlitlig källa men redan 2009 skrevs det där att Anja dejtade Filippa…så jag tror absolut att det funnits journalister som vetat men av respekt inte skrivit om det…

 3. Holknekt däremot borde inte dejat alls! Han grejar inte en relation som det ser ut.
  Lyckas man inte hitta hem ens under de 2 första åren är man inget bra relationsmaterial! 😀
  Hoppas att Lena snabbt kommer över den snubben! Han är inget att sörja.

 4. Jag förstår inte varför du satte kaffet i vrångstrupen när Anja berättade. För att du inte redan visste eller för att hon inte lever med en man? Shit, jag tycker folk får leva som de vill och att det inte alls angår skvallerpressen.

  Tycker också dina kommentarer om Holknekts otrohet och ev hångel är osmakliga. Som att gotta sig liksom. Du (och jag) har ju inte med detta att göra.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar