Annons


Annons


Snyggaste gravidmamman i stan


Hur snygg får man bli??? Japp, jag erkänner. Jag skriver detta med ett sting av den svenska avundsjukan.. Men bara i positiv bemärkelse! För herre min gud så snygg hon är, Linus Wahlgrens fru Jessica! Inte kan man för en sekund tänka sig att det ligger en liten bebis nummer två på jäsning där inne i magen! Själv var man pluffsig, trött och allmänt gråful som gravid så jag avundas verkligen Jessica som är vackrare än någonsin!
– Hur jag gör för att vara så snygg? Ha, ha! Va söt du är! Känner mig inte så värst snygg men man tackar! Jag mår bra, är lycklig och så sminkar jag mig ju lite också såklart, svarade fru Wahlgren glatt på hur det går till att se så nyponfräsch ut i den här kyliga vintern.

Annons
Linus Wahlgren och toksnygga frugan Jessica med barn nummer två på jäsning.

Linus Wahlgren och toksnygga frugan Jessica med barn nummer två på jäsning.

Men så är det ju hennes jobb också. Att få folk att se snygga ut – Jessica är sminkös och den som ligger bakom alla gudomligt vackra bilder på bland andra Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli, som båda två ALLTID ber om att få Jessica som sminkös när det vankas plåtning.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Snyggaste gravidmamman i stan”

  1. Hej Mingo!
   Om det är en ny folksjukdom eller inte låter jag vara osagt – men här på min blogg tycker jag det är kul att ibland uppmärksamma röda mattan-minglare och de som sticker ut lite extra. Ibland i form av fina kläder, en kul frisyr eller här som i Jessicas fall, att hon alltid är så ”oförskämt” fräsch och snygg! Jag hoppas att det ska uppfattas positivt och trevligt och inte på något sätt irriterande.

   Och självklart är alla som vill välkomna att kritisera mina texter. Smaken är som vi vet delad.

   vänligen
   Mia

 1. Mia lilla tror att Du gar med haven haer ?? for Du ser minsann inte sa illa ut sjaelv heller !! Du ar valdigt attraktiv och det vet Du nog om ?? OM INTE ?? sa ge mig telefonnumret till Din man sa skall han fa sina fiskar varma 🙂

  1. ha, ha! Du är snäll du Martin! Tack! Jag jämförde mest hur jag kände mig som höggravid.. Och då kände man sig inte så snygg! Och så kommer Jessica trippandes där med magen i vädret och bara ser ut som ”a million dollars”! Klart man blir lite avis…

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar