Annons


Annons


Sorgligt besked om Per Unckel


Usch, så sorgligt. Blev verkligen berörd nu i morse när jag hörde på nyheterna att Per Unckel har somnat in. Jag och Cia pratade härom sistens om att han såg sjuk och lite trött ut men att vi hoppades att han skulle piggna till sig. Och så får jag nu det här beskedet.. Tänker på hans fru och hans barn. Känns alltid konstigt när någon man träffat i minglet under många, många år plötsligt har gått bort. Blir påtagligt att livet är här och nu – att vi måste ta vara på alla fina och värdefulla stunder. Inte klaga och gnälla över små onödigheter – livet är så skört. Tänk på det!

Annons

Idag går mina tankar till Titti med familj och jag letade upp det här inlägget som jag skrev i slutet av sommaren, just om hur glada Per och Titti alltid är när dom dyker upp på festmattan. Fint minne!

Inlägg från augusti

Titta på det här paret! Visst blir man glad! Före detta moderaten och ämbetsmannen Per Unckel och hustrun Titti har verkligen äktenskapstycke och verkar sådär genuint kära och lyckliga tillsammans. Ni vet, sådant som jag ”går igång på”! Äkta kärlek och respekt för varandra fastän man delat mängder av år och säkerligen inte haft en rosenskimrande, fjäderlätt väg hela resan tillsammans. Kanske är det för att jag själv vuxit upp med bitter skilsmässa föräldrarna emellan och sen en hel jädrans massa tjaffs genom åren? Kanske är det därför jag är så obotligt svag för romantik och makar som fortfarande är tillsammans OCH (viktigt!) verkar trivas med det. Hoppas, hoppas jag och mitt hjärta kommer sådär lyckliga till en fest som Per och Titti när vi är gamla och grå….

Kvällens sötaste par!

Nej, det är inte bara det att dom ler fint framför kameran. Jag har minglat in i paret Unckel många gånger under alla år och de är faktiskt ALLTID söta mot varandra. Jag ser sådant, som att Per lägger handen på Tittis rygg mjukt när dom går mot buffén. Att hon tar hans hand när dom går hemåt – ni vet, små fina detaljer och gester som visar att kärleken finns där!

Och så här trevligt var den under kvällens fina mingel.

Först modevisning med Lexingtons senaste kollektion. Somrigt, fräscht och lite marint sådär som är Lexingtons signum.
Så här ska vi se ut på playan eller bryggan i sommar!

(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

0 kommentarer till “Sorgligt besked om Per Unckel”

 1. Vad fint du hade skrivit om dem, hoppas att de fick läsa det! Jag tror att dina fina ord värmde skönt. Tråkigt att han är borta.

 2. Nej vad tragiskt. Per Unckel och hans fru verkade alltid så glada och jobbade bra ihop. Kan bara instämma i allt du skriver.

 3. En underbart varm och fin artikel, som passar bra att publiceras nu när Per tyvärr gått bort.
  Också jag blir berörd av ”gamla, strävsamma” par, som efter många år tillsammans fortfarande verkar trivas ihop och ha respekt för varandra. Kanske för att mitt trettio-åriga äktenskap gick i stöpet, och jag aldrig får förmånen att åldras ihop.

  Tankarna går till Pers fru. Men har man fina minnen, så brukar det vara en aning lättare.

 4. Hej

  Jag det är alltid trist när något sådant händer, jag hörde om Per imorse på nyhetsmorgon.

  Jag tycker det är så TRÅKIGT att läsa kommentarer som är elaka här i, jag undrar varför…..är det för att personen vill må bättre …. att personen går igång på att vara elak….

  Ha alla en bra dag

  Jag har sagt det förrut, men säger det igen TACK för alla fina bilder ni visar

  Kramisar Nettan ( Logan )

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar