Annons


Annons


Surkändisen som blivit en snäller


Ikväll ska jag lämna myskläderna, bebisjollrandet och gospussandet hemma och gå ut på tjejmiddag! Det ni! Känns nästan lika stort som om jag skulle flyga iväg till Jamaica – något jag gjorde sisådär i ett hux flux bara för ett år sedan – då när man var utan bebis och kunde säga ja till alla roliga jobb som dök upp. Nej, jag menar inte att jag vill byta tillbaka – lillen är det bästa som hänt! Men… ibland bara slår det mig hur galet mycket mitt liv har förändrats på bara ett litet år…

Annons

Men i kväll ser ni! Ikväll är det high heels, tajta jeans och läppglans som gäller! Parhästen Cia har bokat bord på Undici där vi är ett litet gäng tjejer som ska avnjuta deras fantastiskt goda mat. Och såklart säga hej till Tomas Brolin också – mannen som gått från att vara citronsur och misstänksam såfort någon från pressen närmat sig till att nu vara trevligheten själv.
– Men jag visste ju inte att ni var så snälla och bra! När jag var fotbollsproffs var det inte alltid så roligt att vara känd kan jag säga, det skrevs både det ena och det andra. Men nu känner jag ju er så nu kan jag vara lugn.

Japp, så sa herr Brolin själv när jag frågade vad som gjort att han gått från suris till snällis. Vi tackar för det och jag ser så fantastiskt mycket fram emot den här lilla middagen! Även om jag måste erkänna att jag nog kommer smita hem redan vid tiotiden till mina älsklingar här hemma…

Undici har en carpaccio som är helt gudomligt god...

Undici har en carpaccio som är helt gudomligt god...

En liten snackis med Tomas Brolin blir det nog också vad kvällen lider! Han brukar hänga på Undici allt som oftast.

En liten snackis med Tomas Brolin blir det nog också vad kvällen lider! Han brukar hänga på Undici allt som oftast.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Surkändisen som blivit en snäller”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar