Annons


Annons


Sven Otto Littorin i veckans mesta snackis…


Är det en 40-års kris eller är det äkta kärlek? Det är frågan det. Givetvis pratar jag om ministern Sven Otto Littorin och hans väldigt mycket yngre, nya kärlek Èvin Khaffaf. Eller, det är inte bara jag som undrar och pratar om det utan hela presskåren tisslade loss när paret visade upp sig på röda mattan på premiären av ”Änglavakt” härom kvällen.

Annons

För visst kan kärleken slå till med världens kraft och visst kan föremålet för den också skifta – men det här med att kära ner sig i en tjej som skulle kunna vara ens dotter.. Nja, det skapar i alla fall en hel del snack och huvudskakningar i kulisserna i kändisvärlden.

Sven Otto Littorin och Eva Khaffaf är kära trots många skeptiska kollegor och vänner.

Sven Otto Littorin och Èvin Khaffaf är kära trots många skeptiska kollegor och vänner.

Hon är galet söt Èvin, men också väldigt ung och nu tisslas det om huruvida det kommer hålla mellan Sven Otto och hans nya flickvän. Och så tisslas det lite om hans odling av ”poppigt” bockskägg och lite mer moderna ”ruffs” till frisyr också.. Men det är klart, man måste ju föryngra sig lite och poppa till sig om man ska hänga med en så ung, snygg tjej!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

41 kommentarer till “Sven Otto Littorin i veckans mesta snackis…”

 1. nja det ar 17 ars skillnad inte enormt men liite stoerre an de flesta detta med alder ar ju vaeldigt personligt… finns dom som ar mogna vid 22 och dom som aldrig mognar mentalt sett, sen ar det ju fysiskt sett pa samma vis
  en del aldras fysiskt tidigt andra behaller sin fysiska ungdom laengre
  min filosfi ar att ± 10 ar ar ”normalt” och just inget att fundera over..samt att
  ”graensen” gar sadaer vid – 20 det vore ju genant att gifta om sig med en fru som ar yngre an ens barn IMO min egen morfar gifte sig vid 40 med en dam som var halften sa gammal….hur gick det da ?? excellent de var lyckligt gifta i 57 ar !!

 2. Detta är något vi inte bör lägga några värderingar på.
  Detta rör personerna själva.
  Dock – att säga att hon kunde vara hans dotter var kanske att ta i även om det teoretiskt kunde vara så.
  Det troliga är väl att skribenten trodde hon var yngre.

 3. love is blind marie !! but marriage is very sharp eyed !! 🙂
  men nu skall jag inmundiga litta kaffe och en croissant ? I ma ha de gott !!

 4. det ar ju ocksa sa att unga maenniskor idag ar valdigt aldersfixerade och Mia ar ju valdigt ung…. man ser det med andra ogon naer man passerat 45 !!

 5. Tycker inte alls att det är konstigt att han vill ha henne.
  Men mer konstigt att hon vill ha honom. Men….. ja, det kan ju faktiskt vara äkta kärlek. Eller så hugger hon på kändiskroken som så många andra. Och han håvar bara in henne.
  Lätt fånget och lätt förgånget. Vi får se….

 6. Vilken löjlig artikel! Kärlek har väl ingenting med ålder, utan allting med personkemi och attraktion att göra. Det låter i artikeln som om flickstackarn är omyndig och han lastgammal. Låt dem vara kära och lyckliga och lämna dem i fred!

 7. Nej Anna.
  Det är inte alltid så i kändisvärlden.
  Där utnyttjar man sin ungdom och sin fina kropp för att själv kanske och förhoppningsvis hamna i rampljuset. Och många gör det också.
  Då är det mest synd om den äldre kändisen som gick på en propp….. igen kanske.

 8. #10. Demba, ”hugger på kändiskroken”? Tror nog inte att det är så för Evin. Hon är faktiskt moderaternas pressekreterare, seriös och ingen person som jagar kändisar, urk

  Littorin borde för övrigt raka av sig det där skägget. Ser ju läbbigt ut.

 9. Okej Demba måste fundera på namn på D alltså? Jösses vad svårt men kommer nog på nåt när jag har sovit på saken hehe… SYL

 10. Så är det nog Martin min älskling….och tack för Cornelis….bra låt. Nu skall jag sussa å drömma vackra drömmar hoppas jag….

  kramsing till er allihop. LU

 11. #21. Hjälp jag skulle ju stänga ner nu men Du Charlotte vet inte vad Du pratar om. Evin är en seriös person och absolut ingen goldigger. Du skall inte skriva skit om sånt Du inte vet någonting om. Period!!!
  Skäms !!!

 12. Charlotte # 21!
  Ditt extremt låga och simpla språkbruk säger mer om Dig än vad Du någonsin anar.

 13. hepp marie den har visst censurerats och det var bra gjort !! sana simpla kommentarer hoer inte hemma haer !! bra att Du sade ifran !!

 14. Förlåt Èvin!
  Vimmelprinsessan snubbblade på tangenterna och stavade ditt namn fel.
  Det ska givetvis vara Èvin – inte Eva.
  Vi ber om ursäkt!

  1. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och hoppas att Evin inte tagit alltför illa upp.. Ibland går det lite väl fort här på tangentbordet och med en liten busunge (8 månaders bus nu!!) som klättrar på mig och hemskt gärna vill ta över datorn är det inte helt enkelt heller! Förlåt mig Evin – som itne alls heter Eva som jag skrev.

   vänligen
   Mia

 15. asch Mia saaa farligt var det avl anda inte.. tva ursakter !! jag menar skillnad om Du hade lagt ut person nummer och tfn nummer till nagon kaendis pa naetet sant kan man ju be om ursakt for bade en och tre ggr 😉

  1. Men ibland är det bättre att be om ursäkt två gånger så att det går fram! Eller hur! Precis träffat prinsen – och han är både snygg och galet trevlig!! Mer om det i morgon. Nu middag och läggning av lillen

 16. Va kul mia, att Du träffat prinsen, fast vilken prins undrar man? Det finns ju en del… ser verkligen fram emot att få lite kul att läsa här hos Dig.
  Kramis

 17. Oj Mia, nu fick jag lite respons här från Martin. Sånt här vill vi se mera av. Snälla snälla mia kan Du inte berätta lite mer om strulet med sessan o Jonas? Jag är så nyfiken. Vet ju lite men inte allt så snälla….
  Och så klart mia vill vi läsa mer om Din bebbe oxå. Så klart. Har han vuxit?

  1. Ok ni får som ni vill! Blir ett litet fint blogginlägg om mitt möte med prinsen och hans vän Mattias Klum. Och min egna lillprins han har vuxit som bara den! Är 8 månader nu, kryper lite och skrattar precis hela tiden! Världens finaste lilla prins! Och han charmade våran riktiga prins som bara den kan jag säga! Där har vi en barnkär kille!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar