Annons


Annons


Sven Otto Littorin veckans snackis


Jag och kollegan Anna från Hänt Extra tittade storögt på varandra och viskade att det var inte i går, när Sven Otto Littorin minglade röda mattan fram när Harry Potter hade galapremiär härom kvällen. För det kan man minst sagt säga – att det inte var i går vill säga. Det har ju blåst en del kring herr Littorin det här året och inte helt otippat satte han igång veckans snackis där bakom röda premiärrepen med sin närvaro. Inte nog med att han lämnade sin post som Arbetsmarknadsminister hips haps mitt under Almedalsveckan, han har haft en hel del bråk med exfrun om barnen, kärat ner sig i unga, snygga Evin Khaffaf OCH…. så hörde jag då där på Harry Potter att det tydligen tisslas en hel del om att han fejkat examen från universitet i USA plus nu senast berättat i någon intervju i tidningen ”Ny Teknik” om hur han blivit inbjuden att föreläsa vid något universitet i USA. Men att det sen framkommit att han i själva verket betalar för att få forska och läsa vid det här Standforduniversitetet… Jag säger då det. Han verkar allt lite snurrig med saker och sanningar den där Littorin! Glad att premiärmingla med sonen var han hur som helst.

Annons

Sven Otto Littorin dök oväntat upp med sonen när Harry Potter kom till stan.

Och så tisslades det en del om varför flickvännen Evin Khaffaf minglade med en god vän på ett vernissage nyligen och nu så kom Sven Otto utan henne med sonen som sällskap. Fnurra på tråden månne? Eller bara olika scheman?


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Sven Otto Littorin veckans snackis”

  1. Om Littorin själv betalar för att vistas vid det oerhört fina Stanford (obs stavningen) så måste han vara superrik. Men det är han – släkten Littorin är inga fattiglappar.
    Kanske betalar han rentav så mycket att det stenhårda Stanford
    överser med att han inga examina har som berättigar till forskning. Möjligen värderas erfarenheterna som minister högre än formella meriter.
    I Sverige är det närmast en merit att inneha rikets högsta poster till ett minimum av utbildning.

  2. här tar det tid innan kommentarerna granskas!!eller är det så att bara smickrade kommentarer kommer fram???????????????????? rysk sensur????!!!!

  3. Snackis? Politiker, kungliga etc.; allt verkar rulla på hur de än bär sig åt. Är det verkligen någon som egentligen bryr sig? Människorna det handlar om ler på bilderna och verkar tycka det mest är komiskt. Ut med allt som förr stavades MORAL.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar