Annons


Annons


Tiger Woods hälsar god jul!


Kan inte låta bli… Fick en julhälsning av självaste Tiger Woods – och absolut, jag håller med om att det är galet synd om Elin och att hela historien är väldigt tragisk. Men den här lilla hälsningen var ändå lite rolig… Man måste kunna dra på smilbanden även åt tragiska saker – det är så vi lever vidare i denna allt för hårda och ibland för syniska värld.

Annons

Så till er alla från Tiger och mig! Ha en riktigt härlig jul nu så ses vi i mellandagarna!!! Då tänkte jag bjuda på lite sköna listor från året som gått. Mesta vimlarna 2009, snyggast på röda mattan 2009, bästa festerna 2009…. Nu när det är vimmeltorka i hela landet finns det tid för mig att pyssla med sådana små kuliga jobb, som tar en väldans tid att få ihop skall ni veta..

Gud jul frå Tiger Woods! Och hans lilla harem...

Gud jul från Tiger Woods! Och hans lilla harem...

och för att väga upp "skitstöveln" till karl får ni en liten julhälsning från en av mina prinsar ocksp. Den hårigaste av dom!

och för att väga upp "skitstöveln" till karl får ni en liten julhälsning från en av mina prinsar ocksp. Den hårigaste av dom!

Nu ska jag och lillen klä granen och börja med julstöket här hemma! För i år blir det julafton med hela härliga släkten här hemma hos oss på Gärdet. Brasan ska spraka mysigt i öppna spisen, Texas ligga snällt på sin fäll och bordet digna av läckerheter. Sen ska alla vara glada, kärleksfulla och så ska vi bara mysa tillsammans hela dagen och kvällen! Japp, så har jag beställt det. Och då ska det banne mig bli så också… Kram på er!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

38 kommentarer till “Tiger Woods hälsar god jul!”

 1. Ha ha! Den var skoj men jag är en sådan patetisk person att jag börjar tycka synd om Tiger. Han får klä skott för alla otrogna människor därute. Otrohet är SÅ vanligt framförallt bland kändisar och där det finns pengar. Även ute på min ö har de rajtantajtan 😀 GOD JUL Mia!

 2. Ärligt talat Mia- skulle du tycka det var lika kul om det var din man där i kepsen? Jag tycker det är dubbelmoral om man tycker synd om Elin men detta var kul.. Jag tror du ska omvärdera hur galet synd du tycker om Elin egentligen, Men du har ju din fanclub så inte lär väl du omvärdera något.
  Jag har själv levt med en notoriskt otrogen karl så hur jävla kul det är vet jag.

 3. otrogen och otrogen…Woods ar ju mer an ”otrogen” dvs i betydelsen av ett eller annat hopp over skaklarna….nej han ar ”sexmissbrukare”….han var ju tom ”otrogen” pa svensexan..och sedan HELA tiden… notoriskt
  det fanns ju inte en gnutta trohet i Eldrick redan fran borjan…!!!…sa man maste ju staella fragan om han ens nansin var kaer i sin fru ?? patetiskt !!

 4. människor som utnyttjar sin makt och pengar för sex- finns det något osexigare? Att sen en del vill göra humor av det ja det är lågt. Jag har faktiskt humor även om jag kanske verkar vara en torrboll- men vissa saker är bara inte kul- Woods är så obra och okul så man vill spy på äcklet. Nädu Elin ta dina barn och gå du är ung vacker och smart.

 5. Jag tror inte ens att det handlar om sex i Tigers fall.
  Tror bara att han är berusad av sin makt. Han har upptäckt att kändisskapet också medför att han kan göra som han vill med de flesta människor omkring honom. Makt berusar. Ingen nekar honom någonting.
  Och massor med idoldyrkande (knäppa) tjejer skulle sälja sin mamma för att få en enda blick från honom.
  Han kan inte hantera sitt kändisskap. Han tar allt han kan få. Och han får mer än han kan ta. Om ni fattar vad jag menar.
  Lille tigerungen har inte haft en nog rivig mamma….. eller fru.

  1. Jag tror du är helt rätt ute Demba! Personligen tror jag det har mycket med hans oerhört drivande och starka pappa också – all press han haft på sig från så unga år. Att bli en sådan oerhört stor idrottsprofil med pressen på sig att alltid vinna måste vara galet tufft. Då blir det kanske ett steg – om än ett väldigt konstigt steg – för att bryta kontrollen i sitt liv. Såg dokumentären om Tiger och otroheterna och det verkade som att det hela började med att han började resa till Las Vegas för att spela. Och där i Las Vegas tror jag nog att han blev ”serverad” tjejerna på silverbricka. Allt för att hålla sina spelkunder kvar… Visst handlar det också om något konstigt manligt behov av tillfredställelse och makt men också att få släppa kontrollen över sitt liv tror jag. Många verkar ha vetat om hans olika affärer så jag undrar om inte Elin visste lite hon också. Måste vara oerhört jobbigt att leva ett sådant liv tillsammans. För båda två. Han i sin dubbellögn med den perfekta ytan med fru, barn och karriären och sedan det här förljugna livet under. Och Elin som säkert kämpat på sitt håll för att hålla ihop familjen… Tufft och väldigt ledsamt tycker jag och hoppas nu att Elin och döttrarna ändå kan hitta ett eget, nytt liv där Tiger som pappa trots allt får plats på ett hörn. För döttrarnas skull.

 6. Ja så klart det handlar om sex också. Men jag tror ändå att han är berusad av makt. Och att samla på sig ett helt harem är nog ett uttryck för makten. Dessa tjejer är hans jakttroféer. Tror inte alls han lider av att allt detta kommit ut. Han gillar det.

 7. hmmmm…..kanske det…hur som helst gick han for langt och det ar svart att se hur man kan bygga nytt pa denna grund,,,,,eftersom det inte var en tillfaellighet men satt i system….hon gjor nog raett som bryter upp….aven om de har tva sma soeta liv att ta hand om….

 8. Jag tror att Elin har vetat det mesta av Tigers otroheter Hon slog till när det skulle komma ut stort. Nu får hon bra villkor vid en skilsmässa. Kanske jag är cynisk, men jag tror att hon är hård som flinta. Därmed inte sagt att jag inte tycker att Tiger är ett stort svin.

 9. För de flesta (omogna) män, hör makt och sex intimt samman. Därför skall man leta efter den där lite äldre mannen, han som har förstått att dessa två drifter är som sämst när de kopplas ihop: Han har förstått att kärlek inte alltid går hand i hand med sex, snarare med empati och förståelse…men det finns inte många alls, bara ett fåtal sådana män…och pengar hör, som ni alla här vet, ihop med makt!!

 10. Tigers barndom och leverne är långtifrån normalt inte undra på att personligheten tar skruv. Tror knappast någon skulle bete sig normalt med tanke på hur han har blivit bemött och behandlad därefter. Människor har satt denna man på en piedestal och dessa höga krav kväver en människa. Han ”valde” sexmissbruk han kunde lika gärna börjat missbruka något annat. Elin kanske inte visste vad hon gav sig in i när hon gifte sig med Tiger. Men jag hade definitivt haft i åtanken att en man med den statusen, alltid har en mängd kvinnor efter sig som kommer göra allt för att få honom på fall….. Min egna gubbe kommer kanske ha någon enstaka kvinna som försöker få honom på fall. Om han har tur ;-D He he ! Eller vad vet jag han kanske också har ett harem…….

 11. om man alskar nagon djupt vill man inte sara denna manniska….att skylla pa det ena eller det andra i barndomen…uh uh nix bara ett svepskael…!! sjaelvklart ar det sa att med berommelse och stooora pengar kommer det fler frestelser….men den som alskar sin fru gor inte sa haer under nagra omstandigheter…..om nu detta avslojats vid 55 ars alder efter 27 ars aktenskap….men efter 5 ars aktenskap,,,SJUKT !!

  1. Så bra och rätt skrivet Martin! OM man har lyckan att hitta äkta kärlek så är den så stark att det inte behövs några andra för att stilla sina lustar – om det nu är det Tiger försökt göra. Sen finns det ju alltid människor, både män och kvinnor, som av olika anledningar har ett stort bekräftelsebehov som gör att dom söker det på bland annat detta sätt. Vilket måste vara väldigt jobbigt – även för dessa personer. Tänk dig att du har en fin fru, eller man, som du kanske älskar på det sätt du nu kan älska – och så känner du ändå att du inte mår bra eller är nöjd med dig själv. Att du MÅSTE göra det här för att få bekräftelse på att du duger och kan få det andra könet om du vill. Tragiskt och sorgligt… Sen att det händer saker i relationer som varit i många, många år – det kanske man inte kan komma undan – men precis som du säger så borde Elin och tiger fortfarande vara nykära! Bara fem små år… Huh… Jag hoppas, hoppas att han är lite knäpp och att det hemska beteende han visat inte gäller alltför många män…

 12. Ja Martin.
  Älskar man någon så sviker man inte den personen. Och vill heller inte roa sig med andra.
  Alltså älskar han faktiskt inte Elin. Sorgligt men sant.

 13. OM hon har älskat honom, så har det nog gått över vid det här laget,,,och visst stinker detta, ta hem barnen till landshövdingaresidenset i Gävleborg!!

 14. Ja vet inte det jag.!! Jag tror även människor som älskar sina kära sårar trots stor kärlek. Vi är ”bara” människor så olika personligheter och ryggsäckar. Livet är föränderligt och beroende på vad livet kommer erbjuda oss i lycka, olycka, sorg, frestelser etc. Ingen kan säga hur vi/jag kommer reagera om detta sker……

 15. Kicki #30,

  kloka bra ord.
  Än hur mkt trassel vuxna tillför o komplicerar sin tillvaro pa livets irrfärder –
  är de stora förlorarna som alltid – barnen….
  Vore önskvärt fler föräldrar tog till sig budskapet att det till föräldraplikt även tillhör vara förebild i livet för sina söner o döttrar….det kan även innebära att man är tvingad lämna ett förhallande istället för att leva i mental eller finansiell utpressning, misshandel t.ex….

 16. jo da men det ar ju inte precis motstandet mot att lamna partnern som praeglar bilden…..den kan ju faktiskt vara sa att man far valja bort sin personliga lycka och STANNA i ett forhallande tills dess att barnen ar stora… det ar nog den mindre vanliga loesningen i dagens verklighet…!!

 17. Mia jag tror att han ar knaepp…det visar sig ju nu naer han doljer sig och traeffar Rachel igen !!!! precis som om Elin inte betyder nagot ALLS ?!!

  1. Jag tror du har rätt. Han verkar banne mig inte riktigt frisk – tänk hur det måste kännas för Elin, om det nu är sant att han kommer hand i hand med älskarinnan REDAN… Herre gud, dom har gift sig och fått två små barn och borde väl – om inte vara himlastormande förälskade fortfarande – i alla fall kära eller vilja kämpa för kärleken? Annars känns ju det hela helt fejk från början – som att han bara gifte sig med Elin och bildade familj för syns skull. Kanske för sponsorernas skull? Ledsamt är vad det är i alla fall, men jag tror Elin verkar vara en stark tjej som kommer klara det här bra.

 18. det är aldrig för sent att få en lycklig barndom sa en klok person. De som skyller på sin barndom när dom gör obra saker förstår jag mig inte på. Nånstans stämmer inte resonemanget helt enkelt. För mig handlar det om ödmjukhet och respekt för sig själv. Tiger Woods är inget offer han är en framgångsrik man- som är korkad nog att inte förvalta den framgången på ett acceptabelt sätt. Om karln har så mycket energi som han tydligen besitter kunde han jobba med mänskliga rättighet eller annat men han väljer att beställa knullobjekt istället. Skyll inte det på hans uppväxt. Alla har ett val(nästan) Woods har det absolut. Slut från en grinkärring.

 19. mia kan ju vara som Neta antyder… hon kan ju ocksa vara beraknande….!!
  att Tiger ar fullt normal ?? finns ju inte !!…

 20. Självklart kan man inte skylla på sin barndom men om man har levt ett tag och lyhörd när det gäller andra människor så inser man att livet inte är en ”räkmacka” för de allra flesta. Livet är fullt med överraskningar på gott och ont och det präglar en människa. Barndomen en viss del men det är upp till individen att gå vidare och ta ansvar för sitt liv. Mitt sista inlägg berör inte just Tiger och Elin utan människors leverne generellt. Tiger och Elin är sorglig historia men inte den första ej heller den sista……Vi kommer aldrig att lära känna vår äkta hälft till 100% och tur är kanske det 🙂

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar