Annons


Annons


Tissel och tassel om Tilde de Paula och Peter Jihde


Det tisslas och tasslas om nya tv-paret Peter Jihde och Tilde de Paula. Men nepp, inga romansrykten eller något sådant utan den här gången handlar snackisen om huruvida de är TV4:as nya radarpar i morgonsoffan. Och ja, hmmm… hur man nu kan säga detta lite ”delikat” utan att trampa på alldeles för ömma små tår eller göra någon ledsen men de som jag stod och pratade med på ett vimmel i går kväll var av samma åsikt: Peter och Tilde passar inte ihop i tv-rutan. Punkt.

Annons

Och jag måste nog hålla med. Tyvärr. Satt härom morgonen med en kopp kaffe i handen, datorn på bordet och bebis lekandes på golvet och slog på tv:n och där var dom. Tilde och Peter och – ja, ja jag är säkert senast av de sena med att se dom ihop men tv:n är inte på särskilt ofta här hemma på mornarna (vi har smått morgonkaos varje morgon!) – efter ett tag kände jag att jag liksom satt och drog upp axlarna. Lite av obehag för det GICK INTE att undgå Peters irritation över att Tilde hela tiden tog över och babblade på. Hon babblade faktiskt på som att hon fortfarande ledde programmet helt själv. Det fanns absolut ingen kemi mellan dom två, milslångt ifrån gamla radarparet Kristin och Anders och väldigt många mil ifrån favoriterna Jenny och Steffo.

”Dom kommer inte vara kvar länge ihop i rutan”, som en av de jag stod och pratade med sa om saken.

”Dom är båda två för vana vid att leda egna, stora program och bara kan inte göra detta ihop”, sa en annan.

Ja, ja vi får väl se men det kändes i luften som att Peter var liiiite för irriterad på Tilde bredvid sig för att det i alla fall inte ska leda till ett ”snack bakom kulisserna”.

Grym som programledare själv men si sådär ihop med kollegan Peter Jihde. Det är i alla fall snackisen ute i vimlet den här veckan!

Kanske kan dom dela upp dagarna mellan sig istället? Skulle nog Peter föredra!

Här är paret som i alla fall jag tycker är ”skönast” att se på i tv-rutan tidigt om mornarna! Gillar sättet de munhuggs på titt som tätt.

Steffo och Jenny, som ett gift gammal par.

 

 

 

 


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Tissel och tassel om Tilde de Paula och Peter Jihde”

  1. Detta har ju paret Filip o Fredrik dragit igång… Händer det så lite i Stockholm nu så detta är veckans snackis? Jaha ok gäsp

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar