Annons


Annons


Tokglad Stefan Sauk!!


Och så bara måste jag visa er den här bilden på Stefan Sauk! Jag skrev ju om att han minsann inte låg hemma och deppade i soffan efter att hångelbilderna på Lets Dance-paret Malin (som sägs vara hans flickvän) och Alexander Rybak basunerades ut i tidningarna. Hur glad kan man bli! Herr Sauk, som annars brukar vara av den lite svårare skolan, fullkomligt svämmar över av glädje och det där smilet har vi inte sett på länge!

Annons

Veckans absolut gladaste vimlare

En sjukt glad Stefan Sauk i vimlet på Fotografiska! Här med gode vännen Knut Koivisto, som är fotograf.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Tokglad Stefan Sauk!!”

  1. Hej Mia! Fick ingen ordning på om det ÄR hans flickvän eller inte när jag intervjuade honom, hemlig typ Stefan… 🙂 Hoppas förresten att vi ses på slottet den 13 april, när det är releasemingel för min bok! INbjudan är skickad till SvenskDam-redaktionen! /Ebba

    1. Men hallå där! Kan du inte maila mig inbjudan också på: [email protected] så är jag säker på att skriva in releasen i min kalender! Hoppas du mår strålande annars och kul att ses!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar