Annons


Annons


Två tissliga par till!


Jo, just det – Demi Moore och maken Ashton Kutcher ligger också i topp på veckans babbellista! Det är nog många som bara väntat på att Ashton ska ”tröttna” på sin lite äldre hustru och testa det omtalade gräset på den yngre sidan. Här kan vi inte tala om någon gubbsjuka då Ashton själv bara är en ung ”hingst”. Men lite trist är det i alla fall, dom som var så lyckliga när bröllopet begav sig. Hur som har vi inte sett slutet men det som det tisslas om är att Demi inte kunnat bli gravid och att få bli pappa är Ashtons högsta önskan – så nu leks det med yngre flickor och Demi, ja hon rasar givetvis.

Annons

Inte lika sockersött mellan makarna längre...

Och hur kunde jag glömma årets mesta skilsmässa! Glenn Hysén lämnar vind för våg hustrun Helena för unga, blonda Marie. Vilket eltats, stöpts och blötts ihärdigt i pressen, något exfrun Helena tröttnat ordentligt på.
– Att hela separationen varit i media är fruktansvärt och anledningen till att jag inte velat prata är för att skydda våra barn, något jag tycker Glenn och Marie också borde tänkt på, säger Helena om hela grejen.

Tagen på sängen blev hon minst sagt då hon levde i tron om att äktenskapet var lyckligt från båda sidor.
– Att jag varit så ledsen handlar mest om chock, jag blev oerhört förvånad och chockad över att Glenn valde att lämna mig. Jag trodde vi levde i ett lyckligt äktenskap med tre fantastiska barn. Så beskedet kom som en total överraskning för mig.

Helena blev helt tagen på sängen av att bli lämnad av maken Glenn.

Nu har lite tid gått och Helena har rest sig från chocken, gått ner flera kilon, skaffat ett jobb och en ny lägenhet och trivs alldeles förträffligt med sitt nya liv.
– Först låg jag abra i fosterställning och grät men nu har allting börjat vända och jag trivs faktiskt bra med mitt nya liv!

Och Glenn, ja han lever med sin nya, unga kvinna Marie.

Glenns nya kärlek Marie. En yngre version av exhustrun Helena.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

3 kommentarer till “Två tissliga par till!”

  1. Tss, vad dåligt. Tåliga exfruar måste jag säga, själv tror jag att jag skulle utvecklas i riktning Glenn Close i Farlig förbindelse om min sambo sen 12 år fick för sig att byta ut mig (född 65) mot färskt lammkött. Är båda överens om att skiljas har jag inga synpunkter men gud i himlen att uppleva det som Glenn Hyséns fru fick uppleva, att få hela tillvaron uppochnervänd och bli så sviken av den man älskar och som man trodde älskade en tillbaka, hua.

  2. Helena Hysén får smaka på sin egna medicin då hon förförde Glenn när han var gift med sin första fru och de hade två gemensamma barn. Minns det bestämt och Glenns föräldrar tog parti för hans första fru. Så kan det gå……..
    Helena och Glenn ett lyckligt äktenskap? Hm! Uppenbarligen inte då Glenn träffar en ny kvinna.

  3. Intressant info Kicki! Glenn Hysén verkar ju mysig, han byter alltså regelbundet till nya årsmodeller på både fru och barn, verkligen något att hålla i handen. Inte.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar