Annons


Annons


Underbara, oslagbara helg!!!


Underbara oslagbara helg säger jag bara! Gud så underbart det är att ha hela lilla familjen hemma – att få vakna tillsammans och bara mysa och mysa och mysa! Tänk om helgen kunde vara lite längre och lite oftare.. Vilken dröm! Här i det Roswallska/Ekanderska hemmet har vi mjukstartat med pyjamasmys i sängen, bad med lillen och långfrukost – följt av lite bloggande och skrivande av mig nu när pappa och lillen är ute och promenixar. Alldeles själva! Jag saknar dom redan – galet eller hur! Men njuter också av min lilla egentid här hemma. Nu ska vi snart göra oss i ordning för lite Halloweenfest för lillen och en långritt för mamma! Vi får väl se om jag stöter på Victoria eller Daniel där vid Haga Slott – vem vet, de kanske är där och kollar hur det går med renoveringen!

Annons
Jag vet - jag är partisk - men kan man bli goare???

Jag vet - jag är partisk - men kan man bli goare???

Bada är mysigt!

Bada är mysigt!

Och efter bad blir det mamma-mys!

Och efter bad blir det mamma-mys!

Och misströsta inte nu skvallerrävar! Nu blir det inte mer privat inte – nu blir det kändisskvaller och Veckans tissel och tassel!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

7 kommentarer till “Underbara, oslagbara helg!!!”

    1. Hej sötaste!! Va kul att ni hittat hit! Så får ni en liten skymt av lillen i alla fall! Japp, han är supermysig men jag måste säga att jag längtar tills om två veckor då han fyller fyra månader och vi ska börja med småportioner. Hna är så stor och hungrig så min mjölk hinner inte riktigt med!

      Blir förhoppningsvis lite lättare när vi kan ge lite småportioner och kanske lite välling eller något på kvällen så att han sover lite längre. Men annars är allting superhärligt! Pratade med pappa just som ringde från Spanien och sa att allting redan kändes toppen! Kul för dom! Hoppas ni mår bra, kram

  1. Nej nu blev det fel! Jag menade förstås MORFAR! Men misströsta inte FARFAR – Lukas är säkert lik dig också!

    1. Tack!! Men i kväll har jag vimlat på en biopremiär och mormor skulle passa lillen – från kvart över 17 till klockan 19.00. Hur det gick? Han var ett fullkomligt litet monster! Och jag som hade en sådan bra känsla av att det skulle gå mjukt och fint.. Att jag skulle komma hem och mormor skulle sitta här med lillskrot i knät och se lycklig ut… Tji fick jag. Han hade varit kinkig och skrikit ända sedan klockan 18… Men nu sover han så sött så sött!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar