Annons


Annons


Vad är det med bebisar och sömn…


Utan att gissa alltför mycket kan jag tänka mig att ni är många ”där ute” som har barn och som har bra mycket mer erfarenhet än mig! Så säg mig – vad är det med barn och sömn? Eller barn som vägrar sömn som jag hör att jag inte är ensam om att ha hemma. På dagarna går det utmärkt, då behöver jag bara bädda ner lillen i vagnen och gå ut och gå så mumsar han sig gött till ro på ett litet kick. Och sen sover, sover och sover han där i vagnen tills jag ibland måste väcka honom efter tre timmar… Men hemma. Icke. Här ska det inte sovas inte. Han kan vara hur trött som helst, gnugga sig i ögonen och vara kinkig men sussa i sin mysiga säng vill han absolut inte.

Annons

Och på morgonkvisten när han vaknar och jag – efter mycket om och men, gos med hand mot kind, nappbråk (han tar ut den och gråter – jag sätter in den – han tar ut den…) tar jag upp honom (mycket motvilligt) och tassar runt lite i vardagsrummet för att försöka komma till ro. Då behöver jag bara närma mig sovrummet så stretar han emot med hela sin lilla kropp. VILL INTE TILLBAKA DIT TILL SÄNGEN. Icke.

I morse – väldigt tidigt – tog jag över honom till våran säng och bara låg där och fashinerat tittade på honom när han liksom vägrade låta sömnen ta honom. Det var verkligen så! Han var så galet trött men på något sätt kändes det som att han kämpade emot sömnen – när den kom för nära började han kicka med benen och veva lite med armarna för att inte tas med. Och så där höll han på i en och en halv timme…. Skakade på huvudet ibland bara för att hålla sig vaken! Är inte det galet!

Varför vill barn inte sova? JAG vill inget hellre än att sova!
Ja, ja. Det vart ett privat inlägg – men jag var tvungen att få skriva av mig!

Iblan så... Men oftast kämpar han emot John Blund med både armar och ben! Lillen...

Ibland så... Men oftast kämpar han emot John Blund med både armar och ben! Lillen...


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Vad är det med bebisar och sömn…”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar