Annons


Annons


Våra allra käraste kändisar…


Jag vet, det är hjärtdagen idag. Men är det inte lite väl larvigt det här. Folk kan inte ens ha möten idag ”för du vet väl att det är alla hjärtans dag idag!”. Jo, jag vet det – det går liksom inte att undgå någonstans men vi kan väl inte sluta jobba för det! Själv är jag kär i mitt hjärta varje dag! Men visst, jag erkänner. Jag har fallit lite till föga och köpt en present till mannen.. En liten en bara! Men ingen romantisk middag för oss i kväll inte – jag ska jobba med Cia på QX-galan på Cirkus. Så mycket för den romantiken!

Annons

Läste precis på min före detta kollega Alex Schulmans blogg och satte kaffet i halsen. Här pratar vi inte någon liten blombukett eller extra puss på hjärtansdagen inte. Nepp, Alex har lagt ut ett Facebook-samtal mellan Agneta Sjödin och nye kärleken Big Brother-Peter och jag kan bara säga att dessa två dom sparar inte på kärlekskrutet inte…

Kanske inte helt jättesnällt att lägga upp deras ord här till er – men OM man nu vill hålla det privat finns det brev, telefon eller mail att tillgå. Att skriva det på Facebook gör ju liksom saken allmän. Om jag säger så.

Peter skriver till Agneta:
Tack för att du vågat utforska världen och mött livet min älskling. Tack för att du fortsatt framåt med öppet hjärta, öppna sinnen och öppna ögon. Om jag hade vetat att det var hit jag var på väg, hade jag skyndat för att lära mig allt det jag uppenbarligen behövt lära mig för att möta dig. Jag älskar att det är så! Jag känner tacksamhet och nyfikenhet inför allt som är å kommer att bli vi. Come what may, jag älskar dig ♥

Agneta kommenterar:
Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. allt underbart, vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu 🙂 Jag är din! Jag älskar dig! ♥

Agneta skriver på Peters wall:
Min älskade! Vilken tacksamhet jag känner över att få vara din kvinna. Allt det vackra du så villkorslöst ger, berör mig på alla plan. Du fångar upp mig i alla sinnesstämningar och leder mig varsamt till – det som är vi här och nu – varenda gång. Jag har funnit en stor kärlek och en läromästare i dig. I dig och i det som är vi, har funnit det jag så länge sökt! Älskar dig! Din.

Peter kommenterar:
tillsammans älskling så tar vi oss dit vi ska, tillsammans som ett vi och var å en för sig på vår personliga resa i vår egna utveckling. i nuet och i livet. Du är kvinna att älska, en vän att förlita sig på och en människa att beundra och inspireras av. En dag i taget, ett liv i sänder! längtar till sen love! Kyss å TACK

(fullständigt oredigerad konversation mellan Agneta Sjödin och Peter på Facebook)


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

4 kommentarer till “Våra allra käraste kändisar…”

  1. Helt smaklöst att lägga ut så personliga samtal på sin facebooksida! Verkar faktiskt väldigt tillgjort och inte ett dugg äkta!

  2. Hur blir det för agnetas dotter att behöva se sin mamma och hennes alla uttalanden om pojkvänner så fort hon är inne i en ny relation?Som mamma har man väl ett ansvar.

    1. Jag vet… Precis det jag själv tänker på. Men i och för sig kanske man ska se det som att hon låter sina känslor styra! Och det är ju något fint när det kommer till kärlek! Hoppas bara att det är ”mjuka” avslut så att det inte kantas av bråk och drama – det är ju då det blir tråkigt för barn.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar